Prijava

Ne izloguje ako si stiklirao da te zapamti.

Pa zašto se žališ onda? Lepo piše sa desne strane u donjem okviru da iskopčaš tu opciju. Ti bi da ostaneš ulogovan i da se izloguješ u isto vreme. Ne razumem tvoj problem ni malo.

Jericho oni tebe zajebavaju!

Gde sam to trazio da me izloguje? Hocu da ostanem ulogovan na svakom kompu i telefonu na kome zapamtim sifre. Na telefonu je narocito smorno kucati stalno.

da se automatski izloguje na svim ostalim mestima kad se na jednom uloguje

Poslednja rečenica tvog prvog posta. A ako tražiš da ostaješ ulogovan gde god staneš ispred računara onda imam samo jedan komentar: protiv.

I dajte da možemo videti ko nam gleda profil!!1

Brate, o čemu ti pričaš bre?
Ja imam 3 kompa kući i na sva 3 sam ulogovan i simultantno mogu da posmatram vukajliju.
EDIT: Imam u stvari 5, ali se preko 3 logujem na vuku.

Зато што је иста ип адреса на сва три компа (патеесхпанј) богајебо.

trenutno sam ulogovan i preko telefona koji se kači preko mobilne mreže i na vifi kući na lapatopu. zbilja, o čemu pričate?

Pa Kozara je super mjesto za logorovanje a blizu je Prijedora i čak su i nacisti imali logore a znate da švabo zna gdje valja na odmor ..

A ima li vajfaj da džeri može da se uloguje nesmetano?

Ja sam uvek ulogovan sa fona i kompa.

Sistem funkcioniše tako da kada se izloguješ na jednom mestu, izloguješ se na svim.
U suštini je zamišljen da se bori protiv špijuna na profilu, a ovde, ukoliko neko na neki način dođe do tvoje šifre, može da bleji u pozadini tvog profila, a da nisi toga ni svestan.

EDIT: U suštini, ako ima tvoju šifru, onda si svakako sjeban. Ali ako je promeniš ili ako se ne izloguješ od nekle, sa tog uređaja je i dalje moguć neometan pristup tvom profilu. Ovakva vrsta odjave te jednostavno izloguje svugde.

Ako želiš da zaobiđeš konstantno logovanje, nemoj se odjavljivati sa fona i kućnog kompa, a na poslu koristi privatni prozor, koji na kraju samo zatvoriš. To će te izlogovati odatle, a ostaćeš ulogovan na ostalim uređajima.

Poslednja rečenica tvog prvog posta. A ako tražiš da ostaješ ulogovan gde god staneš ispred računara onda imam samo jedan komentar: protiv.

Zar nije vise nego ocigledno da se kraj recenice odnosi na trenutni sistem? Procitaj ponovo natenane, pa ce ti se samo kasti. Koji je tvoj razlog protiv? Ne da se bilo ko od nas nesto pita, ali kad vec imas tvrdokoran stav, mora da imas i razlog za to.

Sistem funkcioniše tako da kada se izloguješ na jednom mestu, izloguješ se na svim.

Ja se nigde ne izlogujem sam, vec me sistem izloguje kad se prijavim na drugom mestu - gde me, opet, sam odjavio. To me i nervira.

Mrzi te kaizen, pa ti je omađiao nalog.

Додуше, овај претежно монитор носи, али капираш суштину. хехе