Prijava

http://www.angelfire.com/extreme4/kiddofspeed/
Evo linka do sajta Elene Filatove, koja je na svom motoru obilazila delove Ukrajine i Belorusije, iz kojih je ne tako davne 1986. godine evakuisano stanovništvo, usled katastrofe u nuklearnoj elektrani Černobilj. Fotografije su sablasne, a sam sajt je veoma koristan, pre svega jer Černobilj više skoro niko ne pominje (osim u neslanim šalama), a trebalo bi znati bar nešto više o tom strašnom mestu i samoj katastrofi...
Pogledajte.

Ја сам баш скоро читао опширно о целој катастрофи. Јебига, људска глупост и неспособност. Нуклеарне електране су супер изум, али нису за дегенерике. Зато сам против њихове изградње у Србији. Побили би нас као пацове.
Иначе, родио сам се 2 дана после експлозије. :Д

Znaci, 28. aprila, ako se ne varam :)
Mene je ova prica zainteresovala toliko da sam postala opsednuta time da sto vise saznam o ovome. Neverovatno je koliko je nekome bilo vazno da prigrabi sto vise para, pa makar stavio na kocku zivote tolikog stanovnistva. Eto, da povezem pricu sa sada aktuelnim - A H1N1 gripom: Kad god je u nekoj zemlji izbio ozbiljan problem koji je morao da se tice celokupnog stanovnistva -to se zataskavalo, jer se vlast plasi osude. A evo, o gripu se prica gotovo neprekidno, na tv-u, u novinama... A koliko ljudi umre samo od raka, o tome se ne prica.

Moja keva je meni pricala da u njenoj zemlji(Severna Rumunija,rumunski deo Moldavije blizu granice sa Ukrajinom) je nastao haos i krenulo je masovno pustosenje po ulicama,razbijanje,obijanje radnji.Tad je moj brat imao tri meseca,moja majka je tad izgubila mleko i nije mogla da ga doji,a nije smela da izadje iz stana da kupi mleko,kasice za bebe,nista em ovi divljaju po ulicama em ogromno zagadjenje!!!Brat je imao jako slaba pluca i momentalno bi umro od zagadjenja.
Nekoliko dana je izdrzala sa njim u stanu.
Uzas zivi!A,posle toga je jos i fras dobio!
I to je preziveo!
Sad je ziv,zdrav i prav da kucnem u drvo!!!Hvala Bogu!

Ентузијасткиња
"Kad god je u nekoj zemlji izbio ozbiljan problem koji je morao da se tice celokupnog stanovnistva -to se zataskavalo, jer se vlast plasi osude."
Рокејнџл
"..nastao haos i krenulo je masovno pustosenje po ulicama,razbijanje,obijanje radnji."
Шта мислиш, што ли власт заташкава?
А и да не буде да само неки немају појма:
http://library.thinkquest.org/17940/texts/nuclear_disasters/nuclear_disasters.html

Priča se da će kod Kostolca blizu termo da naprave i nuklearnu elektranu, kao da nije dosta zagađanje na tom području.

Motocikli su zabranjeni u zoni... Evo linka od tvwww epizode o njoj i Černobilju http://www.tvwww.tv/epizoda/epizoda-7

$Новајлија: Нуклеарне електране не загађују околину ако се њима управља како треба. Проблем је у томе што би Срби то сјебали, исто као и Украјинци, па би онда било загађења.

apocalypto uze mi rec iz usta....tako da tu s motorom mozes zaboraviti