Prijava

Eto, skoro je u Andrićgradu, zadužbini velikog vezira Emira Kusturice otrkiven mural (velika slika slična goblenu, samo skuplja i nije narkuman, ne bode se) a na njemu Mile Dodik, Emir Kusturica, Čaki Noris i Novak Đoković natežu konopca sa nekim ko nije u kadru (ko bi, zabga mogao i doći u kadar pored njih) dok ih u pozadini prati Monika.
E sad, koja je uloga Čakija Norisa tu i ko je sa druge strane kanapa? Da li je Čaki Noris samo plod genijalnosi slikara, ili je ravnopravan sa ovima? Ko će umjetnicima znati, zamisli, akademski si slikar nemaš za ljeba, nemaš za boje, i pozovu te budale da slikaš mural, i konačno dobiješ priliku da nesto zaradis ali i da im jebes mamu sublimiranom porukom koju šalju viecevi o Čakiju Norisu i svrstaš ga sa ovim velikanima... Šta se krilo u umu ovog slikara? Mnoga umjetnička djela (ako se ovo može tako nazvati) kriju neku poruku neku tajnu i to ih čini velikim, da li će tako biti i ovaj put?

Mislim da je ključ u onom baji sa kojim se nadvlače a to je Blažo, osvjedočeni međedoubica kojem borba sa međedima nije strana, i da je Čak Noris pritrčao u pomoć ovoj trojici što zbog njih što zbog svoje reputacije koju je Blažo uzdrmao.

Srpstvo je u poslednje vreme ogroman transfer blama.

Ma da nisam vidio ne bih vjerovao...

Kači fotografije Mrljo, ne mo'š suditi o umetničkim delima na osnovu prepričavanja.

EDIT: Pretek'o me Kizo...

E da, stavio sam u šizenje jer mi nije za nešto drugo

Emire, jesi šaban.

Ajd Emir, al Mile, moj veliki vođa me razočarao, šta će on tu, sad zborovi sezona kreće, koji će kurac na muralu

Sa druge strane je traktor zaglavljen u blatu koji predstavlja Srbiju.

Ja mislim da čupaju repu.

E ako ga ova trojica izvuku, onda je Tomo Vinković

A, što se tiče pojave Čakija Norisa:

Ali, najluđe od svega i tu autoru skidam kapu je risanje Čaka Norisa, svjetskog lika broj jedan kada je u pitanju šala, pošalica i zajebancija na nečiji račun. Možda se slikar prevario pa promislio kako je narečeni Čak predmet neuništivosti i snage, a možda iza murala stoji prikriveni genije koji uvodi u djelo Čaka Norisa i tako se sprda sa herojikom ostalih likova. Hoću da vjerujem u ovo potonje! Ono, vrijeme je već malo preteklo vijek murala, pa je tako umjesto Čaka, mogao biti naslikan hercegovac Blažo- medvjedoubica.

Autor: Dragan Bursać
link

I mjene je inspirisao ovaj članak, samo ne volim bistrenje politike, pa u šizenje mećem

Ma, ili čupaju repu, ili izvlače traktor, nema trećeg.

A svaki lik ima svoju ulogu u izvlačenju:
Dodik je tu kao vrhovni vođa, koji je i predložio akciju.
Emir je umetnička duša, neophodna za svaki projekat.
Čaki je tu kao sirova snaga, a i da imaju koga da zajebavaju usput.
A Đovak, jebemliga, trenira za meč sa Nadalom, ili tako nešto.

A KO JE CICA U BELOM?
Mene lici na Mladica...

Pa za sve vazi pogresna prica.
Preduvano je da je djovak patriota kao sto je preduvano da je kusturica nekakav kurcev reziser i umetnik, preduvano je da je dodik dobar drzavnik a preduvano je i da je noris snazan. Sprdnja sa propalim i mizernim ljudima

Ja mislim da su možda na Ličkom višeboju, ili Janjskom, i nadvlače se sa momcima iz Nevesinja koji to redovno uzimaju, i sad pokušavaju na galamu da ih uzmu, kad mile zagalami, Đovak rikne kao lav, a Kusta tome dadne dramsku notu i onda jelte treba neko ida povuče dizvineš, i zato služi Čaki

Izvlače Dragana Markovića Palmu iz neke rupe, tako izgleda odavde.

izvlače pare iz projekta