Dragi Jeriho, pogledajte drugi i trći snimak. Ima sve objašnjeno. Slično funkcionišu bazeni na naduvavanje i dvorci na naduvavanje.
PRVO BI DA RUŠIŠ A SAD DA OPRAVLJAŠ MURŠ LICIMURE
Banujte poplavu, on je sve ovo i zasro.
Mislim da je ovo sledeće.
http://tuzlalive.ba/arhiva/wp-content/uploads/komarac_f.jpg
Да, то сам синоћ реко кад сам дискутовао са неким другарима.
Тешко да ће се овима дићи курац да иду и запражују авионима. Ко зна какве све заразе могу да се појаве.
Komarci neće biti problem, čak ni ono što komarci nose neće biti problem. Problem će biti plesni, gljivice i ostale mikroskopske ustaše. Alergije, boleštine, užasi koje ne vidimo. Poješće nas pečurke, trebao je Valdemar sve da ih istrebi...
Само да не укне неки земљотрес, јебеш комарце и црне лептире.
Bratska netrpeljvist poprima nove razmere, u ovom slučaju mikro vrste :)
bvdlga, tačno je da je probijanje nasipa u hrvatskoj i bijeljini pomoglo da mitrovica, šabac i beograd ne bude pod najjačim talasom.
Био ја у недељу на добротворној свирци у БГу у Вишњичкој улици и само чујемо ломи се прозор на горњем спрату. Изађемо ми напоље и кренемо за клинцем који је бацио циглу. Каже он нама да је студент из Ваљева и да ''није у реду да се ми веселимо а народ доле гине''; колико добрих и солидарних људи се појавило са овим догађајима, толико се, нажалост, појавило и стеница попут дотичног. Само се надам да ће му се после овог запушити чмар и да ће морати да сере на кесицу.
Nema to veze sa Hrvatima, pojam ustaše je odavno prevazišao nacionalnosti :)
Gljive su mala govna. Mada od njih ima koristi. Komarce treba sve u radni logor!
Миле, чит'о си хабер.ба, признај! :Д
Ako krenu zemljotresi bešte svi kod mene, ovde zbog nekog sloja ilovače ne može biti jače od 4 stepena, šatro plivamo kao na jastuku.
Sumljivo mi je to, baš ilovača od svih tipova zemlje lolo
Inače pozdrav!
tako su meni objasnili, valjda da se ne sekiram mnogo :)
Pa da, ako dođe do sranja, imaš besplatnu sahranu.
znaš kako me to brine, i bračni krevet sam od čamove daske napravio da se na vreme naviknem na miris :)
Neka daju na ljeto radne akcije. Da to obnovimo zacas.