Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Neka daju na ljeto radne akcije. Da to obnovimo zacas.
Dragisicu, ovo prvo nema veze sa poplavama, to je pravljenje brane radi ispumpavanja vode za druge potrebe. Jer kako bi "nastavio" dva ova sranja duzinom obale reke?
Dragi Jeriho, pogledajte drugi i trći snimak. Ima sve objašnjeno. Slično funkcionišu bazeni na naduvavanje i dvorci na naduvavanje.
Neka daju na ljeto radne akcije. Da to obnovimo zacas
PRVO BI DA RUŠIŠ A SAD DA OPRAVLJAŠ MURŠ LICIMURE
Banujte poplavu, on je sve ovo i zasro.
Mislim da je ovo sledeće.
http://tuzlalive.ba/arhiva/wp-content/uploads/komarac_f.jpg
Да, то сам синоћ реко кад сам дискутовао са неким другарима.
Тешко да ће се овима дићи курац да иду и запражују авионима. Ко зна какве све заразе могу да се појаве.
Komarci neće biti problem, čak ni ono što komarci nose neće biti problem. Problem će biti plesni, gljivice i ostale mikroskopske ustaše. Alergije, boleštine, užasi koje ne vidimo. Poješće nas pečurke, trebao je Valdemar sve da ih istrebi...
Само да не укне неки земљотрес, јебеш комарце и црне лептире.
Bratska netrpeljvist poprima nove razmere, u ovom slučaju mikro vrste :)
bvdlga, tačno je da je probijanje nasipa u hrvatskoj i bijeljini pomoglo da mitrovica, šabac i beograd ne bude pod najjačim talasom.
Био ја у недељу на добротворној свирци у БГу у Вишњичкој улици и само чујемо ломи се прозор на горњем спрату. Изађемо ми напоље и кренемо за клинцем који је бацио циглу. Каже он нама да је студент из Ваљева и да ''није у реду да се ми веселимо а народ доле гине''; колико добрих и солидарних људи се појавило са овим догађајима, толико се, нажалост, појавило и стеница попут дотичног. Само се надам да ће му се после овог запушити чмар и да ће морати да сере на кесицу.
Nema to veze sa Hrvatima, pojam ustaše je odavno prevazišao nacionalnosti :)
Gljive su mala govna. Mada od njih ima koristi. Komarce treba sve u radni logor!
Само да не укне неки земљотрес, јебеш комарце и црне лептире.
http://www.haber.ba/nauka/vjerovali-ili-ne/85289-prof-dr-velimir-abramovic-danas-su-iskljucili-haarp-za-dva-dana-ocekujmo-zemljotrese-video.html
Миле, чит'о си хабер.ба, признај! :Д
Ako krenu zemljotresi bešte svi kod mene, ovde zbog nekog sloja ilovače ne može biti jače od 4 stepena, šatro plivamo kao na jastuku.
Sumljivo mi je to, baš ilovača od svih tipova zemlje lolo
Inače pozdrav!
tako su meni objasnili, valjda da se ne sekiram mnogo :)
Pa da, ako dođe do sranja, imaš besplatnu sahranu.
znaš kako me to brine, i bračni krevet sam od čamove daske napravio da se na vreme naviknem na miris :)
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:492227-Svodna-Vencanje-u-poplavi