Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. IMA LI NEKI KURAC NA SVETU DA NAS NE NAGUZI
    OTKUD SAD JEBENI GEJZIRI
    (NEK IDU NA GEJZIR PARADU A NE DA JEBAVAJU POŠTENE BAJINOBAŠTIN... (STANOVNIKE BAJINE BAŠTE ))

Gejziri prete Bajinoj bašti

http://www.pressonline.rs/info/srbija/312444/gejziri-prete-bajinoj-basti-klizista-na-sve-strane-u-kosjericu.html

2. BUDI GEJZIR U SVOJA ČETIRI ZIDA

3. Bagere dovesti, i usput bagerima preći preko kuća debilima.

4. Bagere dovesti, i usput bagerima preći preko kuća debilima.

Slučajno :)

5. @Dragisic

Ovoj dvojici bikčina seljačkih treba uredbom oduzeti zemlju na dva metra od obale i napraviti stalni betonski nasip majku li im jebem. Imao je rahmetli Ataturk pravo. Protera tenk kroz ulicu, okrene za 180, pa protera na drugu stranu suprotnim smerom. Dokle je tenk zakačio i razvalio dotle je državno, strateški značajna ulica i ukurac svi redom. I dan danas milina da prođeš Kapali-čaršijom. Stoka seljačka.

6. Naime, prema informacijama koje dolaze iz Portugala, Cristiano Ronaldo je odlučio uplatiti 6,5 miliona eura na račun humanitarnih fondova u Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Свака му дала ако је ово истина!

7. Ако је истина за Кристијана, ВУЧИЋУ ЈЕБОТЕ ШЕЈК У ГУЈСЦУ ПОПУШИТЕ МИ КУРАЦ ОБОЈИЦА!!1

8. Свака му дала ако је ово истина!

Čuh i ja to večeras, mada, guglajući ne nađoh maltenen nikakvu vijest osim što je neko naš neki tvit bacio.

Nego... Večeras od dva različita čovjeka čuh sledeću priču:
    Prvi veli: Od njegove sestre drugarica, drug, pa, drugarica opet i sl. vele da momak od neke radi u mrtvačnici u Doboju i da tamo imaju preko 200 tijela. I jebiga, kontam, ajd ta je vijest prošla kroz šurnest ušiju pa se možda i pretjeruje. No međutim....

Stiže drugi koleza (sa ovim prvim nije u kontaktu jer se privatno, osim kad smo zajedno na okupu, ne druže i govori:
    Momak od njegove puuuuno dobre drugarice radi u mrtvačnici u Doboju i kaže da tamo ima preko 200 leševa. Javila mu dal, juče il danas na fb.

Pretpostavili smo da je vijest od iste osobe, i ako je to stvarno istina.... Jebote!

Moram ovo postujem i na ostale teme.

9. Tračevi se brzo šire.

10. Pa ja kad sam video Doboj, nije mi dobro bilo, jos nisam tad ni znao da je srpski grad. Kad ne lezi vraze, posle 2 dana isto zadesi Obrenovac.

Informacija za Kristinu je 100% netacna, ajde da su napisali 500,000 da je dao (sto je takodje previse za nekoga ko nikad nije ni bio u Srbiji) - nego ocito neko napaljeno dete izmislilo glupost.
    Evo sta je konkretno uradio, ne kazem da nije nista ucinio: http://www.footballsector.com/2014/05/cristiano-ronaldo-sent-call-for-help.html

11. Napaljeni manekeni koji drkaju na Kristinu to izvalili, ništa drugo.

A ovo za Doboj stvarno ne znam. Ne vjerujem ni Vučku da je samo 20 (jel to trenutna cifra?) stradalo, al ne bi me čudilo da je isto i tamo. Mada to što su tijela u Doboju ne mora da znači da nisu ni od nekuda drugdje upućena tamo, tipa iz nekih sela i sl. Šupičkumaternu sve dide.

12. Informacija za Kristinu je 100% netacna, ajde da su napisali 500,000 da je dao (sto je takodje previse za nekoga ko nikad nije ni bio u Srbiji) - nego ocito neko napaljeno dete izmislilo glupost.

Brate on je dao 30 miliona Siriji...

13. Jeste, dao je 30 miliona za Siriju kao sto je dao i ovih 6,5. Nadji link pa dodji.

14. Nadam se da nisi toliko glup da midliš da je pljunuo 30 miliona sa svog računa.

15. Сад гледам овог психопату, кренуо са причом о ЕБРД-у и ухвати се за експозе, приватизацију телекома и епс-а и остала срања. ПА ЈЕБЕМ ТИ МАЈКУ У ПИЧКУ БОЛЕСНУ ДА ТИ ЈЕБЕМ! Док си био радикал макар ниси крио своју нарав пичка ли ти материна болесничка!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.