Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. decko_koji_obecava
    Ево и мене.

Био данас у Сремској Митровици и Моровићу. У суштини, ОРГАНИЗАЦИЈА је једна велика, дебела, необријана КУРЧИНА.

Али смо се лепо најели и нациркали. Искрено, био ме мало и блам али јбг, није било до нас, кад је, цитирам:

ОРГАНИЗАЦИЈА је једна велика, дебела, необријана КУРЧИНА.
    Нешто смо као и радили, натрпали пар шлепера у СМ, у Моровићу нас возали, мало истоварали, мало редали џакове, али шта рећи кад смо један камион чекали 3, 4 сата. Али буквално. Мислим, невероватно, само нас је ишао цео бус, расположени за рад, а скоро цео дан дрвили курчину. Могли смо изградити град ал' ето.

Тако ти изгледа редовна одбрана од поплава, када има организације. 2005 смо ми као војска тако бранили од Дунава. Бациш пар џакова. Остало су ишле профи бране и механизација. А не ко са када сам претурио 50к џакова.

2. Neko je pitao za spaljivanje tela postradalih ovde juče.
    http://021.rs/info/srbija/101614-uniteno-oko-200-tona-uginulih-ivotinja.html

Inače, u samom krugu kafilerije u Inđiji ništa ne ukazuje na proces koji se tu odvija u zatvorenom prostoru i uz korišćenje modernih tehnologija. A ulaz u pogone kafilerije moguće je samo za stručna lica i osobe koje se bave tim poslom.

Čelebivćaninova je napomenula da će, na primer, prilikom transporta stoke iz pograničnih područja biti ispoštovana specifična procedura, kao i da će leševi životinja biti transportovani u specijalnim vozilima koja su posebno označena. "Leševi životinja prerađuju se u mesno koštano brašno prve kategorije koje se koristi kao gorivo u pećima sa izuzetno visokim temperaturama od 800 do 1.000 stepeni i u tehničku masnoću, koja se takođe služi u tehničke svrhe", navela je ona.

3. "Leševi životinja prerađuju se u mesno koštano brašno prve kategorije koje se koristi kao gorivo u pećima sa izuzetno visokim temperaturama od 800 do 1.000 stepeni i u tehničku masnoću, koja se takođe služi u tehničke svrhe"

Dobro je, jes da su oni što ih poapsiše nedavno prerađivali uginulu stoku i divljač u sasvim pristojne kobaje, al ipak mislim da ne bi išlo ako još i četir-pet dana stoji u vodi.

4. "Leševi životinja prerađuju se u mesno koštano brašno prve kategorije koje se koristi kao gorivo u pećima sa izuzetno visokim temperaturama od 800 do 1.000 stepeni i u tehničku masnoću, koja se takođe služi u tehničke svrhe"

SOYLENT GREEN IS PEOPLE!

5. Probio sam se do Obrenovca, samo do mog naselja da pokupim stvari. Ništa dramatično nisam video, ovde je uglavnom suvo, samo nema nikog, smrdi do neba i malo je zajebano zbog par čopora pasa, ali tu je motka :) Panduri istresaju iz gaća, ne znam smem li da ponesem laptop..

6. Можда шириш неистине о броју погинулих па га зато узму?

7. Panduri istresaju iz gaća, ne znam smem li da ponesem laptop..

Za to imaju pandure. A za veće sa peskom nemaju.

8. Ово је један мој колега са факса објавио на Фејсу. Ово је нечији статус, порука, не знам. Прича је из Добоја. Ово само може Скочко да потврди или демантује.

Mare, vidim da dolazi pomoc i iz Austije. Ne znam da li si upucena, ali u Doboju su ljudi gladni i zedni. Enormne kolicine hrane i vode su dosle u Doboj, ali ih niko ne dobija. Dele nesto malo u centu grada, ostalo prodaju. Mama kaze da nije dobila ni flasu vode, a potopljena nam je kuca. Znam da nemas ti tu moc da usmeravas hranu, vodu, novac...ali vidim da si se angazovala i da dajes sve od sebe. Apeluj svojim prijateljima, poznanicima, da ne salju toliku pomoc, jer to niko ne dobija. I ako dobije, to je nesto minimalno (flasa vode i narezak). Ovo ti pisem pouzdano, jer sam se sa mamom i komsijama cula. Cela ulica moja je bila pod vodom. Niko nista nije dobio. Kazu da su trazili namirnice, ali da nisu dobili nista. Cujem da nije bolja situacija ni u ostalim delovima grada. Zalosno je da su se ljudi iz svih zemalja toliko potrudili, a da to neko tako lako zloupotrebljava i niko im nista ne moze.

9. Jadno je to sve. I to sa crvenim slovom H, da se ne preprodaje. Stvarno jadno, jebmtisve.

SOYLENT GREEN IS PEOPLE!

Koji si ti ludak jebote.

10. SOYLENT GREEN IS PEOPLE!

Eu rekla NO NO još 2000. god što se tiče toga. Tako da, zajebite te priče. Nećemo još i bolest ludih krava.

11. A neko pomenu koštano brašno, to se sećam dok sam radio kod privatnika početkom devedesetih da su rokali umesto ribljeg brašna u hranu za svinje u uslužnom tovu, otud mi i ideja za citat.

12. To Ben Hur kaže.

13. Nekada da ali je sada potpuno zabranjeno to proizvoditi i distribuirati.

14. ma da, Čarlton Heston u Soylent green filmu, u vreme dok je bio popularan za te katastrofične filmove :)

15. Dabome da je zabranjeno, konačno su skontali da time prave haos u stočarstvu, majke im ga profiterske.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.