Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Haha, zamisli stvarno da se pokolju zbog tupavih razlika, dok voda guta toliko toga pred sobom. Prajsles

2. morao sam da obrišem Tiborov komentar, blokirali ste temu

3. rekao sam da bih išao da pomognem kad bih bio oslobođen poslovnih obaveza. dakle JEDI GOVNA DRŽAVO,BOLJE ORGANIZUJ!

4. i blago rečeno su mi se smučili komentari koje sam pročitao na internetima

5. ja odo da se istusiram (lolo) i da vidim oce li neko od ove gamadi sa kojom se druzim da mi se pridruzi.. Ako nece, odoh sam.
    pisem utiske kad se vratim

6. a odo da se istusiram (lolo) i da vidim oce li neko od ove gamadi sa kojom se druzim da mi se pridruzi..

I stavi denim, mojne da smrdiš slučajno dok tovariš pesak

7. Čuvaj glavu, nemoj da ti posthumno štikliram defke.

8. неће много да се излаже ризику колко сам видео то они донесу песак на суво и он на сувом пуни тај песак. тако да не верујем ни да ћеш баш видети поплаву газимундо

ал свакако да знаш да смо уз тебе!!

9. I stavi denim, mojne da smrdiš slučajno dok tovariš pesak

HAHAHAHAHAHAHA!

10. томфрли јел идеш и ти да товариш песак?

11. I stavi denim, mojne da smrdiš slučajno dok tovariš pesak

Ah da, čisto da ne zaboravimo da je ovo humoristički sajt...

12. Bruce, dobra je fora. Nemoj biti ciničan.

13. jok brate, ja sam pičketina, ostaću kući, spremiti kafu i pljugati. jes ti mislio dideš? ajmo neka kolektivna odgovornost, niš drugačije

14. Pa ne, realno, lik ide da se tušira pre borbe od poplava.

SVELOL

15. nek stavi zelenu ili plavu maliciju, ehehe. pičke će da vlaže (pun intended)

16. Bruce, dobra je fora. Nemoj biti ciničan.

Bemte paranoična, nisam bio ciničan, to što ne stavljam gej smajli na kraju ne znači da mi se nije dopala fora.

17. немам појма, мислио сам ал како се билижи моменат кад треба да кренем, све мање ми се иде. јебига није баш солидарно ал оно, шта да радим.

18. Bemte paranoična, nisam bio ciničan, to što ne stavljam gej smajli na kraju ne znači da mi se nije dopala fora.

Jeste, Bruce, a kad Keltov napiše nešto smiješno, ti odmah reaguješ u fazonu "idi u kurac, ispljuva sve po sebi, jebem te ludog, hahahaha". Nije u redu, zaista. Smešno je smešno, napisao to Žajk ili Cara.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.