Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
јел иде још неко да пуни џакове сем газимунда?
овај јебач ретко глуп човек
Штета је за те људе, ни криви ни дужни, то да ли вода улеће за пет минута или сат времена је тривијално за овако нешто... Ја стварно не знам шта раде ти људи у Хидро-метеоролошком савезу, ко тамо ради и чиме се бави. С обзиром да студирам географију и да се добро сећам градива из климатологије и метеорологије, опште је познато да се кретање циклона и антициклона може много лако предвидети за период од пар дана. Код нас изгледа се нико тиме не бави. Да је овим људима пре рецимо 4,5 дана речено шта их чека, добар део њих би стигао да колико-толико обезбеди куће, да технику и све од вредности пребаце код родбине и пријатеља... Овако, сељаци изгубише стоку, све што ради на струју поцркало, а ако буду евакуисали масовно, све ће то лопови да однесу што остане вредно.
Ово само показује колико смо ми, као нација, ниско. За ово смо могли много боље да се припремимо. Сад Вучела и Неша Слина глуме хероје, као спашавамо све што можемо, а сами су криви што су својим разглабањима о састављању владе заборавили на то да ЈЕБЕНО МОРАЈУ ДА ПАДНУ КИШЕ ЈЕР НИЈЕ СНЕГ ПАДАО ЦЕЛЕ ЗИМЕ. Ретарди малоумни. Сељацима који су изгубили стоку и усеве сад комотно могу да уруче сандуке да се сами сахране јер ионако има од глади да поцркају.
Недобог да нас нека само мало јача катастрофа од ове задеси, поцркали би сви за пет минута.
A zamislite situaciju: Gazimundo ode da pomogne, vođen idealom humanosti, i samo u jednom momentu dođe konvoj Vujić vode i njemu u stampedu izgaze muda. #NELOL
Провирон и његов убер смешан хумор. Продао кућу усташама и лади јаја сад, боли га курац.
Наравно да се нећеш спремати тек кад пређе бедем. Осим ако си дегенерик.
А тек су ретарди они што одбијају да напусте куће иако оће да се подаве.
Брате то је Сава није Сокобањска Моравица, речурда таква кад се прелије свако ко није подиго насип од бар два метра (значи нико) може да се јебе у дупе. А ти што остају, остају јер знају да ако оду има после да затекну празну кућу, могу само да је подложе и поцркају унутра јер су га испушили.
Jel stvarno neko ide, sem Gazimuda?
Зна ли ко да ли ће бити каквих тура за Шабац из Новог Сада?
И ови што иду као добровољци алал курац, скидам капу. Потрпао бих се и ја да идем, али Ниш не организује ништа.
Ovo je matematicki dokaz koliko smo za decenije nepotizma, stranackog zaposljavanja i forsiranja "podobnih" uspeli da devalviramo sopstveni nivo do granice africkih zemalja. Sigurno je da u Srbiji jos uvek postoje strucni ljudi u svakoj sferi, ali je verovatno 90% njih na biroima ili radi u trafikama za 15 hiljada.
Браво за Газимудоа!
Мени само не иду у главу две ствари: који то болесници одбијају евакуацију рођене деце и који то болесници пљачкају напуштене поплављене куће.
Прве бих хапсио и присилно одводио на сигурно, а на друге послао ове силеџије из Жандармерије и ПТЈ-а да их удаве у тој водурини.
Ne primaju žene kao dobrovoljce.
Propade sestri prilika da se uda,awww.
Ти стручни људи сад зајме лопате и чизме гумењарке од нестручних како би добровољно отишли у неку запиздину да јадном сељаку спашавају кућу.
Dodao sam zarez iza nepotizma, molim te da ga dopunis u citiranom tekstu.
Iz NS znam da ima. Procitah negde da u gradskom parku pune dzakove vec..
Јесам глуп, али не толико да се не спремим за поплаву кад већ знам да ће је бити. Уватите ме за курац.
Ovo mi je na FB poslao prijatelj koji organizuje i učestvuje u svim mogućim akcijama.
Ovo što rekoše Džeriko i Peki, davno bijahu izboru, meni cifra od ~50% i dalje u glavi. Nije bitno, stručnjaci ne mogu da dodju na releventanu poziciju gdje bi mogli da izvršavaju svoju ekspertizu, zbog upravo toga, parazitskog sistema, jebem ih usta maloumna. Šta bi da smo pored Okeana, kontam da prodje 2000 godina, ne bi stvorili ama baš nikakav mehanizam samoobrane od prirodnih nepogoda, koliko smo suvišan i tupav narod. Bez časti izuzecima.
I još nešto, mi što periodično ulazimo na forum i drvimo kurcu o tamo kako je sve otišlo, ili je na dobrom putu da završi u faluščini, jesmo najgori. SLAVA NAM
http://www.b92.net/sport/olimpizam/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=16&nav_id=848958
Који ће то смехотрес да буде кад се међусобно покољу тамо.