Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. У Свилајнцу је буквално за 15 минута нарокало метар воде од мртве Ресаве, не верујем да је у Обреновцу било ишта боље кад су се ови сетили да упале сирене. А тад је већ било касно, уватило људе на спавању.

2. Идеш у курац Веверице, забоде тема лоло

Не верујем да је баш 2000 у питању, али вероватно је велики број.

3. tipično ljudiski da svode broj cifara na megalomanske brojeve, a i šta ikome od nas znači broj sa tri nule, gore se osjećam kada čujem da se jedna osoba udavila, zamišljam, kako je nepokretna u svojoj nemoći, dok šiklja zadnje atome kiseonika iz pluća. tjerajte se u kurac vala baš, ne bavite se glupavim ciframa

edit. žrtvi*

4. Виђо Снајпере, а не могу да реагујем преко опере мртве, а и болео ме курац да реагујем. :Д

5. Ja sam debil što bilo šta pišem kad smo govna. Boli me kurac dal će da verujete ili ne ja prvi ne želim da verujem u to. Neke zateklo na spavanju i potopila se 2 objekta gde su ljudi bili evakuisani i nisu mogli odatle. Nisu imali gde jednostavno.

6. Drug vozi sirovo mleko za jedu mlekaru ovde, ima 2 terena, 2 kamiona na tu stranu idu. Obrenovac, Ljig, Ub i sve oko magistrale, ogorman teren baš, sva okolna sela obilazi. Sinoć smo išli da vidimo jel može da prođe danas da ide da istoči počeli ljudi tone mleka da ispuštaju u potok jbg nemaju ga gde. Rekoše mu ljudi danas tamo. Na Ubu su mu rođeni baba i deda koji su imali u dvorištu juče preko 7 metara vode, pobegli ljudi kod komšije na brdo.

Možda su kod mene pobegli. Za sada kod mene nema ljudi, ali kod komšija ima, dolaze i iz Obrenovca. Problem je što su isključili vodu, ali tu su cisterne. Možda nećemo imati nekoliko meseci, mada svašta pričaju..

7. Али како нису имали где, па нек пливају јеботе.

8. Пливај ти по мрклом мраку у хладној води, нису сви људи пливачи јбте.

9. Ja sam debil što bilo šta pišem kad smo govna. Boli me kurac dal će da verujete ili ne ja prvi ne želim da verujem u to.

pa zašto onda govoriš ako nije provereno, a uz to zvuči i izuzetno neverovatno?
    ja znam zašto, zato što dokoni ljudi vole teorije zavere

10. Најјачи су ови што помињу харп таласе и антене које су на новом мосту преко Аде лоло

11. http://srbin.info/2014/05/17/novi-poplavni-udar-sad-preti-i-dunav-stize-ekstremno-veliki-talas/
    оће дунав да јебе, био је тих ових дана или србин инфо једе говна? јел има још негде сличних вести?

12. marcipan, ako u Šapcu ne poplave one fabrike što rade sa hemikalijama imaće, ako se one izliju neće niko imati vode. Bar sto 100 godina.

13. E plivanje i megastrah ne idu zajedno. Bujica, mulj, otpad u vodi, mrak, hladnoća, odjeća, obuća. Nije standardno plivanje baš.

Evo sa slušam Dodika, priča ono što sam ja pričao o konfiskovanju i nagažovanju imovine privatnih preduzetnika za vanredne situacije. E kasno si se sjetio, a sutra ćeš već zaboraviti šta si rekao.

E, ako ima neki pravnik, nek mi kaže sledeće. Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske je izjavio da se krađa u trajanju vanredne situacije smatra teškim krivičnim djelom. Jel tačno to?

14. То си у праву Кизо, ја сад гледам како је, али то је већ поплављено и мирна је вода. Ко зна каква је то бујица била кад је надолазило.

15. Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske je izjavio da se krađa u trajanju vanredne situacije smatra teškim krivičnim djelom. Jel tačno to?

Пробај ти, па нам јави.

16. Beograd -- Najkritičnija tačka u Srbiji je trenutno Obrenovac, počeli smo da iznosimo i prva beživotna tela, kaže načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić.

On je na konferenciji za novinare rekao da, dok se voda ne povuče, neće se u javnost izlaziti sa brojem žrtava.
    ...
    "Celokupna akcija spasavanja je organizovana tako da se išlo po prijavama građana... Morate razumeti da se radi o hiljadama ljudi, nije se moglo doći do svakog, prioritet su bili oni na nižim spratovima, ne na višim etažama... Naravno, deca, trudnice, stari.... Tako će biti i dalje, i danas", dodao je Marić.
    ...
    "Ovo je katastrofa koja nije zabeležena u Srbiji", dodaje.

Можда сам претерани песимиста, али ја овде видим индиректно признање да има на десетине мртвих.

17. http://www.njuz.net/srbija-dobija-datum-za-pocetak-poplava/

Колко језиво звучи ова зајебанција сад.

18. Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske je izjavio da se krađa u trajanju vanredne situacije smatra teškim krivičnim djelom. Jel tačno to?

Jeste, težak oblik kd krađe, od 1-10 ngod.
    EDIT: Iskorištavanje stanja prouzrokovanog poplavom požarom, zemljotresom ili nekog drugom nesrecom, tako nesto

19. smatra se kao teska kradja i kazna je od 1-8 godina ja mislim a za obicnu je do 3.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.