Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
A inace je karta do Sapca nekih 600-700 dinara, pa ti vidi kolika su govna ljudi.
nema sudjenja, nema pomilovanja. takva gamad ne zasluzuje da trosis vreme i hranu na njih.
I ja samo to čuo, da je tako bilo. I to od čovjeka koji je bio u milciji. E, sad ko zna.
smem da se kladim da su to oni isti koji jedu govna kako nam je omladina zastranila i slicno.
vucic najavljuje radne akcije... a tek ce tu da dodje do nepostovanja i iskoriscavanja ljudi koji rade. tek predstoji sranje srbiji, i to veliko.
I jo nešto. Gledam sinoć RTS, i bilo ono dvoje stručnjaka, čini mi se hidrolozi. Jebeni voditelj uskače svako malo kad ljui pričaju sa glupim pitanjima. I sad isto, priča epidemiolog sa VMA a koza non stop upada u riječ. E najebem vam se majke. I za uzurpiranje čamaca.
Pa jebem mu mater, kakve stoke ima.
И немају аутобусе за нас а имају да шаљу аутобусе пуне полиције која уместо да брани шабац она иде да бије народ јер је са пуним правом блокирао пут и тражи заузврат много мало наспрам оног што су нам дали. Од осам откада сам изашао из гајбе на НБГ до три ујутро радећи нико није окусио ни кап воде. Стиже вода, пола литре књаз милоша на четири човека. Притом ђедови и бабе у београду по тридесет литара воде носе кућама јадни умреће, несмеју чесмовачу да пију бла бла
Ne treba to ništa da čudi.Ovakve sitvacije obično bude ono najbolje i ono najgore u ljudima.
Proveo sam juče sat vremena odgovarajući jednu petnaestogodišnjakinju od namere da iz Zaječara zapiči u Šabac. I na kraju nisam uspeo, pošto je jebeno luda likuša. Valjda će je omesti to što nema prevoza odavde.
Biće.Čovek očigledno nije normalan i izvesno je da nam državu vodi totalni ludak.A ako je ova priča tačna ne smem ni da zamislim šta nas sve očekuje posle ovoga
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t31.0-8/q71/s720x720/10379911_664433503623084_3122154800369854081_o.jpg
Biće jebeno
Suština je natovariti ljude da rade, MI SAMI MORAMO DA SE POBRINEMO DA NAM BUDE BOLJE, SAMI MORAMO DA NAPRAVIMO AKCIJE, NAROD MORA MI MI TREBAMO NAROD, NAROD JE SNAGA SRBIJE
Gade mi se hohštapleri
Ajd sad molim te ubedi Dzankeeja da prestane da loži ljude za kladionicu, pošto očito je, imaš brutalnu moć ubeđivanja :)
DŽANKI, GOSPOD BOG NE ODOBRAVA KLAĐENJE, KAŽE DA TO NE VALJA ZA DUŠU!!!
Nevera Dushane sta procitah. Smešno je da je 1000 ljudi iz BG išli u spasavanje grada od cca 80 000 ljudi. Pri tome usijanih glava koji hoće da pomognu a nemaju pojma nista o tome. Žasu
Slušajte onog pičketinu Vučića na pinku. Jebeni razredni starešina.
Ne smem ni da zamislim. Tek kad krene voda da se povlači, biće jezivo kad se okrenemo i vidimo svu štetu.
trebace ljudi da rade. trebace da im se obezbedi, hrana, voda, odeca, spavanje, lecenje, klozeti i jos milion stvari na koje veliki vodja i ljudi oko njega ne misle pre nego sto lupe nesto tako iz dupeta. ili to ili da se plate, i ako je dobrovoljno, bar onoliko da imaju sami da obezbede sve to.
naslov u vestima: potrebni ljudi tamo i tamo, srbijo spasavaj, debili ne daju camce i kamione, je u najmanju ruku neodgovorna i potpaljivacka. ljudi smo, svi imaju srce. svako bi da pomogne, al i to ce da nestane ako ih uludo setas.
da dodam, naredna vest, 10min kasnije. molimo ljude da ne dolaze vise, zaglavili put, ne moz se prodje...
i mediji govna. ogledalo vlasti
Ево значи чуо је вучко шта се дешавало у Шапцу, сада нам се извињује. А ниси се извињаво каци милицију слао да нас бије
Туљане, малопре Вучић рекао да је било пропуста у организацији и баш поменуо да људе који су ишли да помажу није имао ко да врати за Бг. И да је требало укинути плаћање путарине тај дан, као нико се није сетио.
За ово прво и верујем да није било намере, али за аутопут но но, само су рекли, наплаћуј ко их јебе, треба државну касу да пунимо.
Zvala me baba pa priča kako se Vučku srce slama, samo što ne zaplače u intervjuima, duša mala. Jebem ti život.
A je l' zna neko šta je sa crkvom, je li uputila još neku pomoć?