U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Надам се да ће Пичкоусти завршити као Ђинђара. Сви његови полтрони такође.
Javio mu se i prijatelj Arap, koji će da uplati novac. I hvala Novaku Đokoviću
baj d vej imam neki osećaj da će Nole danas, ako pobedi u finalu da prosledi ceo iznos.
Жива је Лаванда, сад је окачила статус.
Živela drugarica Lavanda!
>Crkva organizovala prikupljanje pomoći.
A Đovak ima važnija posla
http://www.kurir-info.rs/dokovic-kritikovao-cnn-i-bbc-zasto-ne-pokrivate-poplave-u-srbiji-clanak-1373019
Jebem ti ja vama Tadića. Pun novi sad amfibijskih vozila, a nema ko da ih vozi.
Исток контактирао Запад! Тј научника из Амерке и разбуцао теорију завере. Исток плодитељ. Јебем ли га у оне педерске обрве.
http://istokpavlovic.com/beleske/pismo-iz-stenforda
Vrlo moguće, lepo od njega. Kako je legendarno kako sad svi živi prozivali jer nije punio džakove sa peskom, a inače ujedali na svaki pokušaj sprdnje sa njim.
Много ће да се ББЦ усере сад јер их је један ПРЕБИТНИ Ђовак критиковао.
opet da kazem.....sad kad budu te radne akcije i tako to....pezos ce se naravno odazvati, ali....najjeftinija je radna snaga, u ovom slucaju besplatna, al kolko kosta gradjevinski materijal, mehanizacija, cigle, cement i sve ostalo sto ce neki od ovih govnara da strpa sebi u dzep, jer to niko nece kontrolisati ko kolko otima za sebe
zato mislim da se ponegde i namerno dopusti zesce sranje, i zato mislim da je sabac bio samo zamazivanje ociju jer je bilo mnogo ugrozenijih mesta koja su bukvalno unistena....i onda naravno sto veca steta vise ce donacija biti, vise mogucnosti da neko sebi obezbedi lagodan zivot preko ledja obicnog coveka
nego....jel su vucicev sin, brat i otac isli na ispomoc? posto je on rekao da on nema koga da posalje osim njih
Koja je poenta ovakvog klinačko-napaljenog komentara?
ps zaboravio sam te dane pa me podseti
Њему се јавио научник и њему све објаснио, ЊЕМУ, ПЕДЕРЧИНИ ЈЕДНОЈ ОБИЧНОЈ.
Али, гле чуда, научник желео да остане анониман.
Al da bar ne pokrivaju, već izvještavju. Možda mu krivo što Anglosasi ne gledaju javstrim i drinkaju bir uz popkorn.
Inače http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/465813/Srbiji-stigla-pomoc-sa-svih-strana
Ма неће бити радних акција, четрес пута мањи број људи ће да се одазове јер ће их болети курац зато што није хитно и вода је отишла.
Од последица овог срања може свашта да буде, можда револуција и не дај Боже грађански рат ако завлада глад у земљи. Сигурно да ће се појавити јака опозиција која ће хтети да ували буље у Вучкелине фотеље кад је најрањивији.
na ovo
ps zaboravio sam te dane pa me podseti
Ne treba odgovor, skotno sam.
Ima neki članak?
Pa, realno ovo je sad najpogodnije moguće tlo za manipulaciju ljudima, svašta tu može loše da izađe, ne samo masovno prikupljanje para od ljudi. Čeka nas svašta.
Još jednom, donirajte u lokalnim opštinama, na većim mestima ima ljudi, u Borči su lepo organizovani, imaju i prevoz, a sve se sortira na licu mesta.
Мени је највише мука ових лажних моралиста по фејзбуцима и инстаграмовима што преко поплава сакупљају лајкове и скриншотовима порука показују да су они уплатили износ. Исто ми је мука од ових што су јуче били у хали спортова, где је 70 посто блејићало и зајебавало се али то им даје за право да напенале неког ко није помагао на неки начин. Ја самтрам за себе јебига да имам право свакоме да кажем шта хоћу, две ноћи сам црнчио и помагао ђе је требало. А ниједном нисам дао себи за право да кажем ааааа па ви ништа непомажете ви само једете говна, шаљите поруке дајте одећу. Ради свако ко може и хоће и ту нема љутње. Синоћ је била журка у Магацину, чула се музика од ушћа до железничког моста. Нека нек се народ весели ако хоће. Њихова ствар. Међутим то је био сјајан повод да их попљује неко ко је однео три дукса, слико се за фејс и ето он је бранилац. Ко помаже помаже, ко не помаже иде му на душу. Нема ту ми шта да паламудимо. Ја нисам ишао јер сам нешто хуман, него сам ишао јер сам имао времена и паметније ми је то него да варим по блоку. Нисам дошао ни овде да се хвалишем, него само да саопштим и другу страну медаље и да обавестим људе шта их чека ако оду негде
Поред тих ствари које су, нажалост, очекиване, обнова тих подручја која су била под поплавама, чека нас једна још стравичнија ствар. А то је да је Пичкоустом ово дошло као поручено, већ је почео са патетисањем како је ово нешто најгоре што се икоме десило на свету, како ће бити тешко..бла бла.
Елем, сад има изговор за наредних ихаха година за све што буде засрао.
http://pescanik.net/2014/05/drustvena-nepogoda/
Царимире, поента је да се сви ложе да ће сад Ђовак да нам доведе не знам какву помоћ ако је диго глас на ББЦ.