Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
lavanda na sigurnom... :)
inače, ne ide mi u glavu o čemu vi ovdje raspravljate 3 dana... ko je pomogao, svaka mu čast, ko nije njegov problem, a to što će ovaj ili onaj ukrasti, pa toga ima svugdje u svijetu, pa će biti i ovdje... valjda je jedina poenta da svako da od sebe sve što može, a za ostalm treba da ga boli urac, naročito za vlašću...
Царимире, поента је да се сви ложе да ће сад Ђовак да нам доведе не знам какву помоћ ако је диго глас на ББЦ.
Ne znam da iko to misli, a kad si već rekao ne znam zašto uopšte sumnjaš da lik neće iskoristiti svoje mogućnosti da pomogne.
Бури, поента је што тако већина народа и размишља, зато смо у курцу.
Ne znam da li sam napisao, a i da jesam, opet ću.
Ortaci išli za Šabac, i kaže ok je bilo sve, nego je zbog previše ljudi bio problem za povratak. Ali, ono što je tog što mi je pričao razočaralo, kaže, završavaju kopanje, i prolaze pored neke kafane tamo, cepaju šapčani, puna kafana. Pa jbt, kako vam nije glupo da drugi kopaju u vašem gradu...
Jbg, gleo na tv
Бури, поента је што тако већина народа и размишља, зато смо у курцу.
Po meni čovek normalno razmišlja. Problem je samo što ovakav način razmišljanja omogućava skotovima da rade šta im volja.
E, jbg. Znam da su dodelili nekih 10 000 000 dinara, nakon što ih je Vučko iskritikovao da samo bacaju mađije. Mislila sam da ima neki članak.
pa tako razmišljam u kriznoj stuaciji, i tad nije vrijeme za razračunavanje sa skotovima... to se radi u nekom drugom vremenu...
Ne može građanski rat, to ti je k'o da jedeš 3 puta dnevno sarmu, dosadi. Tako je nama vala rat dosadio...
Nije Vučela najranjiviji, tj u lošijoj je poziciji nego što je bio, ali je mnogo jači od svih ostalih. Gledano objektivno, ovo je verovatno u Evropi najgora poplava zadnjih ko zna koliko godina. Najviše me plaši što nijedne novine, niko ne slika tragediju, ušas, slikaju samo vodu, eventualno rušenje kuće, a mislim da je to jer su da kažem "smilovani" na narod / s narodom, i da će biti neverovatne žrtve (tj da su sad). U Valjevu i tako tim mestima pre ovog uništenja u Obrenovcu i slično, bilo je skroz prihvatljivo, ne znam da li je bilo žrtava, moji mi nisu spominjali. Pretpostavljam da je isto i u Kosjeriću recimo i tako tim mestima, a u Čačku nije Zapadna Morava ništa specijalno uradila, čak je bila mirna, već da je neka leva neočekivano jebala sve po spisku.
Za krađu donacija materijala i slično, to se podrazumeva, šta očekivati od naroda koji ti pomogne da se spasiš poplave, a usput ti ukrade sav novac, ili sačeka da prinudno odeš iz kuće pa te pokrade. Ja takve ne bih ubio, ošišao bih na glat ćelavo, LOPOV preko cele glave, i DOBROVOLJNI rad 6 sati dnevno, za koji nema nikakvu naknadu. Kakva korist ako ga ubijem.
Neka Đovaka, daće. Znamo da on neće otplatiti svu štetu, a i da hoće - okle mu. Kako nabaviti pare, od donacija ako dođe 1/3, treba da pevamo.
Даће Ђовак нешто, не сумњам, али ми се сере од вести где од њега праве свеца. Чуј он критиковао ББЦ, мош мислити. Није то РТС да ће да се усеру од њега.
Lik iz ministarstva pravde mi reče da je snimanje i slikanje zabranjeno u Obrenovcu, jer plutaju leševi, ne samo ljudi nego i životinja.
Ahahahhaa. Nevera da ima i mrtvi životinja.
Чекај брате, коме је до гледања лешева мајке ти?
Него људи где нам је Тома Николић?
Smiruje taštu, lolo
Чекај брате, коме је до гледања лешева мајке ти?
Ma da, još bolje ne treba ni pričati o tome a kamoli saopštiti istinu.
Čačak je žrtvovao par prigradskih mesta kako bi se spasao grad. Brana je držala Moravu dok se Čemernica ne ulije u nju nizvodno od brane, na drugom kraju grada, kad je Čemernica prošla, puštena je Morava i grad spasen.
Stvarno, čudi me da se nije javio, valda je red kaci precednik.
Ај да објаве број жртава, али да снимају то па да деци и свима јебига остану трауме није баш паметно.
Елем
http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/krkljanac-na-sajmu-rasprodaja-mokrih-patika-stvorila-ogromne-guzve-foto/136485.phtml
E Čemernica, tako je, nisam se mogao setiti.
Nije poenta u leševima, nego u Norveškoj kad je Brejvik ubio 100 ljudi, i ko zna koliko ranio, bilo je slika sa lica mesta, što mene vodi na mišljenje "ako je tamo ubijeno 100 ljudi, i mogli su da slikaju i sl. kolko je poginulo u Obrenovcu", od čega me hvata jeza.
Ja ne volim ni horore da gledam, a kamoli da gledam leševe ljudi po netu. Ok gusti, nisam znao.