Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Vjerovatno ubjeđuje Vučića u pogrešnost njegove politike sa filosofskog stanovišta.

2. Civilna zaštita?
    - Pa mi smo šokirani poplavama kada padaju velike količine kiše.

3. Ja ne shvatam ove debile u BL što kupuju vodu ko da su u Sahari, a sve je u savršenom redu, i biće. A bagra ispada gora no oni u Amerikama.

4. Nivo reke Save kod Šapca u 17 časova dostigao 582 centimetra, što je za 13 centimetara manje od rekordne visine postignute tokom poplava 1987. godine.

5. У Пенезићу се скупља одећа за жртве поплава, ако је неко у близини и добре је воље нек сврати и приложи.

6. Ja čekam da mi se stari javi iz Sr. Mitr. Zadnje što mi je rekao je da je voda 1m ispod keja. Nači ako to pređe ode čitava Mitrovica ukurac.

7. pričao sam sa ortakom, koji je pričao sa kumovima iz šabca i rekli su mu da i tamo privatnici ne dozvoljavaju zaposlenima da izađu i ranije sa posla a kamo li da ne rade i pomognu

8. Људи, јел жив Владе Лимар?

9. У Пенезићу се скупља одећа за жртве поплава, ако је неко у близини и добре је воље нек сврати и приложи.

Арфене, и ти си на Звездари ??

10. Да брате, Пенезић, други блок.

11. Арфене,комшије смо :Д

Е да, скупља се и у Шумицама одећа, линије 31,17,29,19,308,50. Свако ко може нека донесе, мојне да сте јаја! Будмо хумани

12. Људи, јел жив Владе Лимар?

Poslao sam mu poruku, ne javlja mi se. Dakle, živ je.

13. A šta je (opet) sa bačjeom? Čujem u Kosjeriću pun kurac klizišta.

14. Чујем да се око 2000 људи скупило у БГ-у да иде за Шабац.

15. Ljuba Alicic - U Sapcu kraj Save - (Audio 1993): http://youtu.be/ciuhnWWCck0

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.