Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. ја сам чак чуо и да нема лопата ни џакова да су ови џаба силазили

2. Нека користе тела Цигана да зауставе воду.

3. popišali smo se sad po svetu realno ujedinjeni Srbi do pobede

4. Мене више брине оно што ће остати после воде. Спонтани распад лешина којима неће моћи да се приђе од блата. А тек кад се онај снег на 25 степени отопи па крене низ падину ...
    Иначе лешеви плутају ако нисте знали лоло

5. Мене више брине оно што ће остати после воде.

Tek će biti haos kad se voda povuče.

6. Njive, kuce, dvorista, vocnjaci...

otac mi kaze da sinoc komsiju u zadnjem momentu skinuli sa grede, hteo da se obesi. sneg ubio sve maline, 4 hektara u kurac otislo.

7. sve me ovo podseća na 5. oktobar

8. https://www.youtube.com/watch?v=3I_U1-X3wUI&feature=youtu.be

lepo su govorili ne valja tolika stihijska pomoć, treba se organizovati ali džabe

9. poplave.rs portal sa aktivnom mapom, aktuelnim obavestenjima, apelima za pomoć, ponudama pomoći i drugim informacijama od značaja za aktuelna dešavanja (autor sajta moj sestrić, ljubi ga ujka pametnog)

10. mnogo ti pametan sestric sajt ne radi...

11. obrni okreni, opet će pošteni seljak kome najbitniji životni prihod upravo dolazi od obrade zemlje da strada. što dalje znači da će kukuruz i pšenica da budu na ceni. neko će ipak da profitira..

12. Videh na fejzu

Info iz kriznog štaba:

Trenutni nivo vode kod Šapca je na 580cm, nivo na kojoj je nasip je na 690cm, nema mesta panici!!!
    Neka mas aljudi je uletela u opštinu i traže linč zbog neorganizovanosti, a prava istina je da opasnosti nema.
    Veći deo grada je na znatno višoj koti nego što će biti poplavni talas i nema nikakve potrebe za evakuacijom stanovništava.

13. Vidim sad kod drugarice u Sremskoj Mitrovici se opasno približava, apeluju za pomoć... Izgleda da ni Vojvodina neće biti pošteđena.

14. Evo, sad ponovo radi poplave.rs

ma ne radi bre, se podave ljudi dok opravi

15. Kod mene u Pančevu nemoš malo veću baru da nađeš.

16. Нема за сада опасности, али замисли кад се сва вода из Босне и Хрватске сјури у Саву. Не знам какво је стање са каналима у Воши, ценим да су већином запуштени.

17. Kod mene u Pančevu nemoš malo veću baru da nađeš.

Stvarno? Vidim na mom faksu da je institut za farmakognoziju otkazao ove godine put do Josifa Pančića u ponedeljak, to organizuju svake godine inače.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.