Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Radijacija
    Vraćam se sa reaktora. Pumpe su spremne u podrumu, ako probije sve je pod kontrolom.

Večeras ne spavam. Dežuram.

Jes ti čuo šta je bilo u Fokušimi?

2. kod nas su ugroženi Karavukovo i bogojevo, najbliži su Dunavu, ali ne verujem da će Dunav toliko narasti u našem delu.

3. Kapiram ovaj problem oko neorganizacije, masa je to. Sad i robijaše kad popustaju...
    Mi smo noćas selili neku fabriku plastike od ortaka i 5 stanova u tom području u Mladenovcu gde inače redovno voda dolazi do praga, sad moš misliti kako je. Nije nas bilo više od 15 i 3,4 kamiona i čas posla. Jedna kombinirka iskopala kanal dodvede vodu samo i ćao. Al 15 ljudi, 10 k treba organizovati...

4. Stvarno? Vidim na mom faksu da je institut za farmakognoziju otkazao ove godine put do Josifa Pančića u ponedeljak, to organizuju svake godine inače.

Možda u okolnim selima i naseljima malo udaljenijim od centra ima problema samo zbog kiše, ali Tamiš je za sad pod kontrolom, bar je tako bilo u toku dana. Otkad je pao mrak nisam izišao iskuće, mada nije moglo da se promeni bogznašta :-)

5. Ko o čemu, ja o poplave.rs
    Evo odgovora od autora sajta zašto stoji "vraćamo se za 10 min":

"prebačen je na novi server, pa neki vide "vraćamo se za 10ak min" što je stari server
    čekaju se provajderi da ažuriraju dns zapise...
    mada možeš da probaš iz nekog drugog browsera iz kog nisi danas otvarao taj sajt"

6. Хахаха који пацијенти, не знају да се аква вива флашира у рибарској колиби поред Дунава, страшно. Ја сам пазарио 4 балона по 5 литара, још док попијем сав алкохол из куће грануће сунце.

7. Koja stoka jebote. To su sve avredž Srbi i izblajhane dokone babe. Sve bih ih poslao da prave brane majke im ga

8. Možda ljudi pazare za donaciju?

9. Nasmeja me Bruce :-)

10. Па донирају паре Мишковићу, него како.

11. Usled novonastale vanredne situacije, od 17.05.2014. od 12h do 17h, u KST-u, biće organizovana akcija prikupljanja sredstava u cilju pomoći žrtvama poplava u Srbiji. Sredstva koja se prikupljaju su: topla garderoba, prsluci, gumene čizme, ćebad, flaširana voda, hrana u konzervama (ili ona koja se ne kvari), pelene, kao i hrana i oprema za bebe itd.
    Mole se ljudi koji su u mogućnosti da pomognu i da pozovu svoje prijatelje!

https://www.facebook.com/groups/1433434683580436/

12. beograđani, mamicu nam jebem, ko ide sve sutra od vas mladi snažni momaka?

13. Ja ću ići ako ne bude smešna organizacija kao danas. Jebo ti to kad 3k ljudi bleji na kiši nekoliko sati i ne znaju šta da rade.

14. Možda ljudi pazare za donaciju?

Ја сам планирао сјутра на факс да понесем воде и конзерви, ваљда нијесу све похарали.

15. Mislim da je suvišno slati u Šabac sve ljude koji se jave, ima mnogo mesta na kojima je pomoć potrebna.

16. ^ Na to sam mislio u prethodnom postu

17. Zamislite da, daleko bilo, izbije rat... Kakav bi tek to haos bio, ne smem ni da zamislim...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.