Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Ja ne znam ko je lud i ko laže. Na sajtu RTV-a piše sa Savu u Mitrovici:

Nivo reke je u podne iznosio 853 centimetra

A na sajtu hidrometeorološkog zavoda piše da je u podne nivo bio 834

2. termoelektrana nikola tesla, i ako se to potopi najebasmo i ja što znam šta je i ti što ne znaš.

3. @cara

Nisam na to mislio, vec na poklanjanje hrane i odece. U tome nema nista lose.

A ovo za masu koja je otisla radi licne promocije, tu se slazem 100%

4. A ovo za masu koja je otisla radi licne promocije, tu se slazem 100%

Na te i mislim.

5. Ko je ispratio moju objavu od pre par sati, evo slika od pre sat vremena:

http://www.dodaj.rs/f/b/Mu/3FxvnN3z/una-3.jpg

Voda drastičnom brzinom opada, pretpostavljam da je najgori priliv već prošao i da sad preostaje samo da i mi tu vodurinu pregrmimo.

6. Hvala svoj cetvorici...bice veliko sranje ak ose to potopi jebote, pogotovo za vas u Sumadiji, mi ovamo imamo Djerdap, mada ce i to onda biti sve preusmereno ka Beogradu, tako da smo sve jedno najebali..

7. Ugasen je TENT jos jutros.

Kolubara se povlaci sad nadolazi Sava i tu najebava Baric.

8. ТЕНТ и Колубара дају највише електричне енергије, Ђердап је го курац без термоелектрана.

9. Јеботебог, у Краљеву ширина Мораве и до 3км. Ево сад јављају да креће испуштање воде са Гружанског језера на брани у Пајсијевићу, сад ће и ту да подави народ.

10. ТЕНК
    Термо електрана Никола Којо

11. Из Колубаре се прави 60% струје у Србији. Договорен је и увоз струје како не би било још горе.

12. немој бре да кењате, свака част овима што су се исцимали до шапца, откуд су они знали да ће да буде таква ситуација, чули људи на вестима треба помоћ и кренули. и та помоћ у храни и одећи је до јаја потребна и то кењате само да би кењали, остали људи без гајби а камоли без чарапа наравно да им је потребно.

13. Из Колубаре се прави 60% струје у Србији. Договорен је и увоз струје како не би било још горе.

Već vam se odavde vandredno šalje više struje no inače.

14. IMAM STARI NAJK DUKS DREČAVO ŽUTO BOJE AKO NE TREBA NIKOME SA SAJTA IDEM DA PODELIM NESREĆNIMA

15. дал праве разлику по приоритетима кад евакуишу и цигане
    прво труднице
    деца
    ђедови
    момци
    мушкарци
    кучићи
    стока
    телевизори
    бицикла
    панини сличице
    цигањи