Хитно, хитно шерујте.
Петру Пенезићу из ул. Пуковника Исаковића са Пезоса у Новом Саду хитно потребан коришћен женски доњи веш, шерујте ово ситуација је алармантна, нико се не јавља из спасилачке службе
ХИТНО ХИТНО СОС СОС
Iz grafikona na sajtu Hidrometeorološkog zavoda nije jasno otkud ova kataklizma kad je u nekim prethodnim godinama nivo vode bio i (malo) viši od sadašnjeg.
Da nisu slučajno kanali za odvodnjavanje debelo zapušteni u međuvremenu?
Gomila emocijom nabijenih slika uz statistiku koja se ne uklapa na mnogo nivoa znači da neko opasno lovi u mutnoj vodi.
U svakom slučaju, protivnici izgradnje kanala Дунав—Морава—Вардар—Егејско море će morati da se pokriju ušima. Bar neko vreme.
Kragujevac protiv poplave
Oni koji nisu u mogućnosti da doniraju a žele da pomognu, biće dana već od sutra prekosutra... Klizišta su već proradila u Kragujevcu. Budite mobilni i nađite se onome kome treba.
ја сам далеко од поплава на неких 40 50 метара увис у односу на реку, ал ако се поплави доле стари пут најебаћу јер ћу бити одсечен од града. мада не верујем да ће вода поплавити и нови обреновачки ал јебено је што не може да се искључи нико са њега јер ће поплавити јебени излаз са њега
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
tarot
http://poplave2014.wordpress.com/2014/05/16/17-5-2014-raspored-lokacija-za-prikupljanje-pomoci/
Хитно, хитно шерујте.
Петру Пенезићу из ул. Пуковника Исаковића са Пезоса у Новом Саду хитно потребан коришћен женски доњи веш, шерујте ово ситуација је алармантна, нико се не јавља из спасилачке службе
ХИТНО ХИТНО СОС СОС
Ajakse, ko je tebe odbanovao?
Iz grafikona na sajtu Hidrometeorološkog zavoda nije jasno otkud ova kataklizma kad je u nekim prethodnim godinama nivo vode bio i (malo) viši od sadašnjeg.
Da nisu slučajno kanali za odvodnjavanje debelo zapušteni u međuvremenu?
Gomila emocijom nabijenih slika uz statistiku koja se ne uklapa na mnogo nivoa znači da neko opasno lovi u mutnoj vodi.
U svakom slučaju, protivnici izgradnje kanala Дунав—Морава—Вардар—Егејско море će morati da se pokriju ušima. Bar neko vreme.
јел има нека акција за бг?
Не знам. Ово је сад смак света Брусе, немој ме бановати.
Ma neću, samo se pitam...
Oni koji nisu u mogućnosti da doniraju a žele da pomognu, biće dana već od sutra prekosutra... Klizišta su već proradila u Kragujevcu. Budite mobilni i nađite se onome kome treba.
ИДЕМО БРЕ! НЕЋЕМО МИ ДА БУДЕМО ЦРНЕ ОВЦЕ!!1
требало би да се организујемо да помогнемо сад кад сам се и ја вратио на вуку, доведи кајзена овде Брусе да смислимо нешто
Ово Бог враћа Вучићу зато што Војвода умире, а Србија ћути.
Патићемо још дуго за наше грехе, сви смо Га заборавили.
Сад гледам да је критично у Хртковцима. Случајност, не бих рекао.
почела евакуација остружнице
Држ се Фејз!
И у Митровици је евакуација људи који су уз Саву.
Ajaxe evo zadnje upozorenje da prestaneš da sereš.
ја сам далеко од поплава на неких 40 50 метара увис у односу на реку, ал ако се поплави доле стари пут најебаћу јер ћу бити одсечен од града. мада не верујем да ће вода поплавити и нови обреновачки ал јебено је што не може да се искључи нико са њега јер ће поплавити јебени излаз са њега
биће јебено
реално, кул је да бацимо по коју фору, ал не мораш да глумиш шмекера превише иако схватам поенту прозивки опет нема потребе за тим.
http://info.poplave.rs/, има нешто и за волонтере.
Бугари шаљу помоћ у Јагодину, лал.
U vidu noževa ili?
.. у леђа. То је најреалнија опција, пази кад откину пола државе!