Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Труће, зашто мислиш да не може да се манипулише и са овим?

2. Sa svim može da se manipuliše. Ovo što nas trenutno ima na ovom sajtu je jedina kasa istine na inernetu. Zapamtite sve svoje postove, trebaće nam.

3. Како да се манипулише ако људи знају кога од родбине или комшија нема? Колико би тек било неозбиљно да сад неко процењује колико има мртвих? Очигледно да говна политичари и ову несрећу користе да извуку било какву корист за себе ма колико то било безначајно, али у свему овоме има и озбиљних који раде свој посао професионално и нису ту да се шеткају и сликају. Мислим да је кристално јасно какво су срање направили и влада и локални штабови, па досипање оваквих теорија завера само може да замаскира њихову праву улогу у свему овоме. Ако се буде инсистирало на овоме, онда ће изаћи вођа и одговоарати на ове бесмислене оптужбе, а не на оно на шта треба да одговори.

4. Šomi, to je manipulacija, montaža i zla namera u ovoj teškoj situaciji. Čućeš i sam iz narednog saopštenja.

5. ja sam rasan, ta slika koja kruži po fejsu je samo još jedna u nizu manipulacija i bilo bi dobro da ljudi prestanu da panično/bijesno šire sve "informacije" kojih se dočepaju.
    (vidi komentare na ovom linku ovdje: https://www.facebook.com/poplavebanjaluka/photos/a.691117997621960.1073741829.691111750955918/692426944157732/?type=1
    ili ovu sliku: https://www.facebook.com/poplavebanjaluka/photos/a.691117997621960.1073741829.691111750955918/692663717467388/?type=1 itd itd)

mislim, zaboli me za konzum, ali bole me ovakve dezinformacije i svakojako obmanjivanje naroda koje viđam zadnjih dana. a i voljela bih da ovo bude istina:

Ovo što nas trenutno ima na ovom sajtu je jedina kasa istine na inernetu.

6. Хахаха, сад на ртс-у се појављује ЛИК из Чачка који је вратио 2500 јура, нигде речи о младој волонтерки из редова подмладка снс-а. Шкк? Ко кога овде зајебава?

7. Šomi, to je manipulacija, montaža i zla namera u ovoj teškoj situaciji. Čućeš i sam iz narednog saopštenja.

Па и то је мало преувеличано... Та вест је од тренутка када је вода већ продрла у град и тад је саветовано људима да не напуштају домове да се не би удавили, већ да чекају спасиоце да их пребаце. Ето, ако се буде гурала та прича, они ће лако да се оперу, а избећи ће одговоре на питања зашто није било евакуације на време и зашто се Обреновац није бранио као Шабац и Митровица и сл.

8. Ne znam dal je i ovo neka igra o kojoj pričate, al ako nije treba ga ošuriti
    https://pbs.twimg.com/media/Bn-7vq1CcAEZSZa.png

9. @enemyofthefreeworld
    Nisi čuo da je RTS sada privatna televizija koja može da izveštava i neistinito, a Pink je servis građana? Gledaj Pink, ne dovodi sebe u zabludu.

10. иначе за овог чучковића сам преко неког шерованог статуса чуо да је ишао чамцем обреновцем и да је искулиро лика са 5оро деце да их повезе а по свему написаном је могао то да уради као сигурно а реко им је да не може као измислио неке разлоге.

11. https://pbs.twimg.com/media/Bn-7vq1CcAEZSZa.png
    kolko ovaj ima jebeno godina.....kako se tako mladi uguraju na takve pozicije jbt

12. jel ima 18 godina ovaj?

13. наравно да ће се један човек окривити јер је скроз нормално да у комунизму не постоји паметна глава која му каже да се тера у курац и сам упали сирену. Смешна вест.

14. Sve iz vlade treba pohavpsiti. Obrenovac je pao samo iz jednog prostog razloga jer su probili branu na Ubskom veštačkom jezeru da bi smirili Tamnavu i spasili Ub i Koceljevu jer je premijer bio taj dan u tim mestima pa da ispadnu heroji.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.