Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. U Šapcu je napravljena panika da bi se promenila gradska vlast iako se znalo da Sava neće biti opasnost sve do danas.

2. https://www.facebook.com/petrijanikolajevicnikolajevic?fref=ts
    не знам да ли можете да видите профил, али ова риба већ 2 дана поставља све могуће и немогуће наговештаје, сумње и доказе неких дилова, превара, малверзација везаних за целу причу ових дана.

3. Nije mi jasna ta fora, aj da ne izazovemo paniku, pustimo nek se mirni poguše..
    Kad je neko video da u Srbiji narod paniči. Mislim da se mi mnogo bolje nosimo sa ovim i da ne bi nastao neki metež i nekontrolisana situacija. Prodješ sa autom i onim ozvučenjem i govoriš narodu da se pripremi i da će kamioni doći za pola sata-sat. Svi se moraju evakuisati, ko ne bude hteo biće prinudjen i rokaj.

4. реално, није баш оправдање на месту да не буде панике, него јел видите овај профил горе што сам окачио?

5. a sta se vise kenja sa tim da se ne dize panika....pa jel ste gledali kad je vucko pred sabac dizao narod na oruzije maltene kolko je bilo alarmantno...znaci kad on misli da treba da se dize panika onda je u redu?

6. а то за вучића ми изгледа тачно овако: лик је само осетио тренутак и видео да ће изгледати лепо драматично и романтично да у том тренутнку позове у свети бој за шабац на епски начин. буквално ништа више, никакво планирање тога или слично. само је остеио да тад то може готивно да звучи.

7. и још један гигантски апсурд, готово комичан: министра за ванредне ситуације данима нема али нигде.

8. Цело јутро у мом крају укључена јавна расвета, зовем сад питам знате ли ви за то јебем ли вам сунце? Знамо знамо, нешто поправљају па су то укључили...
    Е САД ЈА САМ МОЖДА ГЛУП ЗА ЈАВНУ РАСВЕТУ АЛ ПРОСВЕТЛИТЕ МЕ ПА МИ РЕЦИТЕ ИМА ЛИ ТУ ТРИ ГРАМА ЗДРАВОГ МОЗГА?

9. е зато смо говна јер нам је економиста задужен за војску, физичар за мурију, правник за енергетику, овај за ово онај за оно, а председник има фалсификовану факултетску диплому. и како је јебено могуће и зашто да су министри мењали ресоре у новом сазиву владе?? која је то прича? јел то значи да су лоше радили или шта?

10. Давиде, био је Веља малопре на Б92, на терену је цар, нема времена да га сликају новинари, схвати :)

11. Jeste, Velja siroma' u frci, odnese voda sve zalihe kvalitetne rakije.

12. и ово ваља споменути
    http://www.smedia.rs/vesti/vesti/vest/304302/alo-Nas-citalac-uslikao-gomilu-stvari-koje-su-Kinezi-skupili-za-Srbe-FOTO.html

ма јесте шоми, до јаја, ал зар није његова шљака да координира све и да је он тај човек који је најстручнији и најкомпетентнији за ношење са оваквим ситуацијама или је само добио то министарско место чисто у фазону ма дајте му неко министарство неће бити ваљда неких великих ванредних ситуација.

13. економиста задужен за војску, физичар за мурију

Хахаха, још би било и добро да је тако.

14. ма да, неважно, лупам.

15. Keramičar je zadužen za vojsku, što kaže Truć bilo bi dobro da je ovako kako si napisao.

16. зар није 400 сома за прво место, ил је улетео још 300 сома својих?
    http://tacno.net/sport/bravo-veliki-covjece-dokovic-donirao-srbiji-i-bih-700-000-eura-od-turnira-u-rimu/

17. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=05&dd=19&nav_category=1262&nav_id=849958
    Да смо паметни да населимо ове обреновчане у белвил, степу и остале јебено празне станове који зврје по бг-у а има их на хиљаде који су у власништву државе, узмемо ових јарду евра ако може и направимо јебени монако у обреновцу са стазом за ф1, коцкарницама и стриптиз баровима, јахтама и марином. Какав сам економски маг. Енеми за прецедника.

18. тај фазон енеми, њемац би то урадио ако је могуће, а вероватно је и могуће овде то урадити ал смо ми говна и мала је нада да нећемо накрасти 70 посто бар.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.