Мистериозни авиони

1. Има ли их и над вашим градом? Постоје разне спекулације, од тога да Ватикан и Амери решили напокон да нас затру отровима који ова сокоћала бацају па до тога да је у питању сасвим обично опрашивање против неких гамади. Хтео бих да сазнам шта се крије иза овога.

2. Ameri ispustaju teske metale u atmosferu. Deo velike svetske zavere. Ubijanje dobrog dela populacije, unistavanje prirodnih useva. Zele da dovedu GMO samo hranu u proizvodnju.

3. špricaju sredstvo za sterilizaciju cigana i drugih štetočina.

4. jel mislis samo na avione ili na chemtrails

5. ako si mislio na chemtrails onda ti to radi amerika

6. Ja sam u tripu da idu u Batajnicu, al' ako grešim, jebiga će pomremo.

7. Ja sam jednom izbrojao 14 aviona iznad valjeva, ogroman trag preko neba. mada jeste prometno uvek.

8. kad sam video ime teme pomislih da je sreten otvorio.

сретен

9. Ne truju ništa, mislim ne direktno da je to cilj, ispuštaju neke hemikalije sa aluminijumom koji poboljšava prenošenje elektromagnetnih talasa za njihove satelite i uopšte elektronsku komunikaciju sa podmornicama i avionima. A da time truju, truju, mada nije baš da je toliko hardkor ko što neki teoretičari zavera hoće da prikažu, da tipa bacaju otvor da nas sve pobiju. Moguće i da tim avionima špijuniraju naše službe i ko zna šta još. Ne samo naše, nego i Ruske i ostale.

10. челична птица на небо
    челична птица лош знак
    ми бум бум убити челична птица

богови бити срећни
    утатака рататака србон бити поносан на нас

11. Ти авиони су мистерија само за оне који не знају о чему се ту ради.

12. Ти авиони су мистерија само за оне који не знају о чему се ту ради.

Логично.

13. ja u nebo gledam samo kad proveravam treba li mi kišobran

14. Prvo kakvi kurčevi avioni sad? Đe to ima? Ko je to video uopšte?
    Drugo, možda ja živim u zabludi, al kako uopšte tuđi avioni mogu da lete po našem vazdušnom prostoru bez dozvole?
    I treće ali ne i najmanje bitno da li da kupim parizer sa povrćem, kontam zdravije je, ili bez povrća znači hardkor varijanta bez salate ubačene međ izmlevene svinjske papke?

15. I treće ali ne i najmanje bitno da li da kupim parizer sa povrćem, kontam zdravije je, ili bez povrća znači hardkor varijanta bez salate ubačene međ izmlevene svinjske papke?

Није здравије, ал ваља мало променити... Бити авантуристичког духа!

16. ima avijoni razni, i na špijuku, samo nema ovi što truju komarci, sve će nas izedu!

17. Drugo, možda ja živim u zabludi, al kako uopšte tuđi avioni mogu da lete po našem vazdušnom prostoru bez dozvole?

Mislim da mogu Natovi

18. A da se napravi poseban odeljak na forumu koji će se zvati "Paranoja"?

19. Bacaju svašta pa u medijima pišu da u kiši pada pesak iz Afrike. Jeste, pesak rešio da dođe baš u Srbiju! Truju nas, ubijaju, nevidljivi avioni. Živa istina.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.