Мистериозни авиони

1. Drugo, možda ja živim u zabludi, al kako uopšte tuđi avioni mogu da lete po našem vazdušnom prostoru bez dozvole?

Naravno da ne mogu. Ako neki avion uleti bez dozvole na nas vazdusni prostor poslacemo mu nasu mocnu vazdusnu flotu da ga unisti ili barem otera u tu rupu odakle je i dosao.

2. Izbacuju žabe, zmije i zlatice.

PRIJE RATA NIJE BILO KOMPIJEROVE ZLATICE NO SU TO DONJELI AJFOROVCI I BACALI IZ HELIHOPTEROVA!

3. ПРИЈЕ РАТА ЈЕ БИЛА ЈУГОСЛАВИЈА А САД ЈЕ НЕМА НИЂЕ! КАКО ТО? НАТО ДАБОМЕ!

4. http://srbin.info/2013/06/saopstenje-za-javnost-o-vestacki-izazvanoj-promeni-vremena-i-trovanju-stanovnistva/

стварно невероватна путања.
    http://www.flightradar24.com/2013-06-02/15:26/FPO101T
    десило се пре неколико дана.

на сајту компаније писало да је авион слетео у париз.

5. Ubacuju milione i milione dinara sa visine od preko 5000 metara a sve sa ciljem destabilizacije nase mocne valute i kraha srpske privrede!!!

6. Naravno da ne mogu. Ako neki avion uleti bez dozvole na nas vazdusni prostor poslacemo mu nasu mocnu vazdusnu flotu da ga unisti ili barem otera u tu rupu odakle je i dosao.

Ili ne daj Bože da ih naš PVO koji je oboriJo nevidljivog dohvati!

7. Pih, nas PVO nece da se bakce sa jednim obicnim pisljivim avionom. Sa druge strane, nasim mocnim pilotima dobro dodje malo vezbe gadjanja a srecom imamo goriva tako da ni to nije problem.
    Zastavine rakete obaraju metu i na 1000km udaljenosti, ali nasi piloti vole dog fight tako da preferiraju da unistavaju neprijatelja sa male udaljenosti...

8. Zanimljiv video. Ja sam bio ozbiljan jedino u svojoj prvoj poruci na temi. Jbga, verovali vi u to ili ne, ovo nije nista licno i mnogo je sira od teritorija na kojoj se radi nego sto je mala Srbija.

9. Bolece tebe kad bude otpao usled izbacenih otrova...

10. челична птица на небо
    челична птица лош знак
    ми бум бум убити челична птица

богови бити срећни
    утатака рататака србон бити поносан на нас

Ово ће да бидне мој нови трејдмаек..

11. He, Nenin, ubo si sa slikom poentu... :)

12. Jel moguće da je ovako letio ovaj avion? xD

13. Pričao sam sa zetom, radi u JAT tehnici, kaže da je potpisao za ovaj avion, jer su radili popravku i neka još sranja, ovo je kargo avion na test letu, zato je ovako čudna putanja i ovako sporo i nisko leti.

Kaže da je standardno da ovako lete, često to rade, a nekad i za Tivat idu, da kalibrišu kompase nešto.

14. da kalibrišu kompase nešto.

Mhm....

15. Ovo je za Tivat, a za letove po Srbiji je test let.

16. Ma znam. Nedavno su leteli Orlovima na Batajnici a bio i neki kargo avion. Ne znam što dižu frku bezveze.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.