Српска Косовска Митровица
  • stojickm

Ћао другари, интересује ме, да ли има неко ко живи у околини Косовске Митровице, и да ли је неко некад тамо био?
    Мост дели северну (српску) и јужну (албанску) страну. Град има око 25,000 становника, од тога 8,000 студената!

Слика моста, који раздваја Север и Југ.
    http://www.vesti-online.com/data/images/2010-07-07/76462_kosovska-mitrovica_f.jpg

Споменик и црква на Партизанском брду.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/270858_325693414225477_1711932870_n.jpg

• Zhajk

Jbt, da nisi slučajno pogrešio sliku, pa nešto mi prelepo izgleda

• stojickm

Нисам, нисам, ово је сликано пре отприлике 2-3 године, док је мост имао осветљење.

• enemyofthefreeworld

Можемо овде да србујемо?

• stojickm

Пробајте!
    Шалим се, наравно!

• enemyofthefreeworld

БИЋЕ СРБИЈА ОПЕТ ЦЕЛА, НЕЋЕ БИТИ ИЗ ТРИ ДЕЛА!!!!213124

Него, је л' онај стадион на нашој или на њиховој страни?

• stojickm

На њиховој нажалост, све оне добре ствари су остале на њиховој страни, типа, музеји, 7-8 средњих школа, 2 стадиона..

• Триша

Kad se vrati Vojvoda prodaćemo Mitrovicu normalno za dobre pare!

• Bruce

nisu sve dobre stvari ostale na njihovoj strani, na našoj strani su ostali svi Srbi, a tamo su ostali šiptari...

• stojickm

nisu sve dobre stvari ostale na njihovoj strani, na našoj strani su ostali svi Srbi, a tamo su ostali šiptari...

Што јес',јес'.

• enemyofthefreeworld

Тај стадион је трећи по величину у Србији колко сам чуо...

• Шоне007

Брус за председника!!!

• stojickm

Други, прима 35,000. Ал' је сад више као експонат, слабо је у употреби, користи га КФ Трепћа, шиптарски тим који се такмичи у првој Шиптарско-Косовској лиги.

• Шоне007

Нисам никад био али волео бих да одем,... У јулу ће бити шетња из Војводине до грачанице свега три дана, а успут кога покупимо.

• Триша

• Ledeni

Тај стадион је трећи по величину у Србији колко сам чуо..

Србији

hnjo, hnjo, hnjo...

• Bruce

znači i na drugom i na trećem igraju isti :)

• stojickm

ShoNNe007
    Нисам никад био али волео бих да одем,... У јулу ће бити шетња из Војводине до грачанице свега три дана, а успут кога покупимо.

Чекам те!

• stojickm

znači i na drugom i na trećem igraju isti :)

Не, један стадион користи КФ Трепћа, док други Трепча 89. :)

• enemyofthefreeworld

hnjo, hnjo, hnjo...

Е за разлику од политичара, ја стварно никад нећу признати независно Косово, дакле да, у Србији. х)