Vukajlija freestyle: oficijalna tema za diskusije.

  1. А која је процедура за ове што опиче преко 150? Дисквалификација или како?

  2. Jebo ga ljudi, mogli ste sami da izaberete šta oćete da definišete, i opet u krateže u primeru morate po 150 karaktera..

  3. Понекад добро дође пример, рецимо као шлаг на торту...

  4. ovo je freestyle, nije kratež per se...

  5. па ако је тако брусе, онда су нека правила просеравање

  6. Čekaj, ima ograničenje? Koliko slova sme?

  7. 10 reči za telo defke, 150 karaktera za primer.

  8. и 5 за наслов

  9. па ако је тако брусе, онда су нека правила просеравање

    Ni jedno pravilo nije proseravanje, lepo su navedena, lepo smo ih prihvatili (iako 80% nije ni pročitalo pravila) i treba lepo i da ih ispoštujemo. Pre svega, niko nikog ne tera da koristi primer, to je stvar izbora. Ja sam ga napisao jer imam nameru da sačuvam defku pa hoću da izgleda kako treba, a po konceptu joj treba primer. Da je u pravilima stajalo da nema primera ja ga ne bih napisao. Prosto.

  10. lolo ja nisam ni gledao to, ali mislim da sam ispoštovao.

  11. Али онда није фристајло... Него кратеж + пример, ко жели.

  12. pa jebešga ni na fristajl skijanje ne možeš doći sa rolerima na nogama, sve ima određeni okvir delovanja :)

  13. Tema je fristajl jebo ga ti.

  14. Капирам да је тема фристајл, ал' је и кратеж јеботе, нисам скапирао зашто Брус каже да није.

  15. Види ме ал' дискусирам ЈЕ'ОООТЕЕ

  16. fristajlo kao sam biraš temu možda

  17. nije kratež per se...

    Nije kratež SAMA PO SEBI, deset reči i 150 karaktera primera - Asat bi rekao da se rasipamo prostorom :)

  18. Nije kratež SAMA PO SEBI

    а то значи пер се, ја рек'о то им нека узречица к'о нама ''бре''

    извињавам се на свом необрезовању кекеке

  19. Ni jedno pravilo nije proseravanje, lepo su navedena, lepo smo ih prihvatili (iako 80% nije ni pročitalo pravila) i treba lepo i da ih ispoštujemo. Pre svega, niko nikog ne tera da koristi primer, to je stvar izbora.

    Tačno je - boli kurac veliku većinu autora da pročita pravila. Posle svi pitaju jedno te isto ili pitaju gluposti (da, gluposti) tipa "jao, jedan znak i imaći 151 karakter, hoću li biti diskvalifikovan?" ili "imam jedan veznik viška, šta da radim?". Pa, niko neće, sem dežurnih zakerala, da pravi problem od toga.

    Ja sam prvo naveo da će primer biti do 200 karaktera, a posle se svi bunili, pa sam skratio primere. Jebavam se ovde sa vama, a većina nema toliko poštovanja da natenane pročita pravila. Ne treba mi da me hvalite zbog organizacije, ali barem imajte toliko poštovanja prema cimanju i pročitajte uvodne postove. Sve lepo piše, a čak sam i po ovoj temidavao odgovore.

    Lepo piše da su pravila slična kao na prethodnim takmičenjima. I onda opet izađe lenjost većine na površinu, te postaje teško da se pogleda gde se teme nalaze, na kom podforumu, te da se sa nekoliko klikova dođe do tema vezanih za prethodna takmićenja i da se na taj način informišete.

    I lepo sam naveo u nekoliko navrata da će ostala pravila biti napisana na temi za glasanja, da će tamo sve biti objašnjeno (i da su pravila slična kao na prethodnim takmičenjima). Ceo jedan podforum postoji, na dnu strane, i niko da se iscima kako liči. Osećam se kao idiot pored vas, iskreno.

    I koji kurac pominjete jebene krateže konstantno? Lepo piše "takmičenje u pisanju kratkih definicija". Iako su krateži uslovno rečeno isto što i kratke definicije, krateži su ipak Vukajlijaška igra rečima, imaju određenu oštrinu, određen način na koji se pišu. Zar je toliko teško uočiti razliku?

  20. More, treba da budete srećni što Ciklona ne mrzi da nam pravi takmičenja..

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.