Vukajlija freestyle: oficijalna tema za diskusije.

  1. Trebalo je da primer moze bar 200 karaktera, morao sam da sakatim primer i to maksimalno.

  2. шта је ту коректно

    Tebra, i Tahiti igra kup konfederacije lololo...

  3. @Benisijo, sad ispadne da bi trebali da prođu svi autori koji su u prvih 60.
    Na početku sam bio uz tvoj predlog, ali sad si me malo razuverio.

  4. Tebra, i Tahiti igra kup konfederacije lololo...

    ZAPATA DEL DIABLO STRIKES AGAIN! :)

  5. Бенисијо матори па шта би сад требало да буде, да такмичење важи само за топ 500 не капирам? Какве везе има што ће неки до јаја рангирани аутор испасти јеботе, па будимо мало равноправни, нек сви добију једнаку шансу, испао па испао... шта сад. Или да до јаја рангирани аутори добију будалу као што сам ја па да прођу без муке? Зајеби ту спику

  6. A brate, do jaja je ovako, ja npr. ne znam da pišem kratke defke, stoga je realno da ću ispasti od nekog posteraša koji se prijavio jer video neko takmičenje ima, pa aj. U tome je i draž. A i ne igramo u zlatne gaće.

  7. Па тај рад, запата, то што игра Тахити је коректно једино према Тахитију. Још једном да напоменем, пошто осећам да сам погрешно схваћен - није ми битно да ли је предлог прихваћен или није, али не вређајте ми интелект с тим причама о некоректности.

    Крајслер, не ради се о позицији на ранг листи, већ о квалитету. Због тога сам и навео војтека и кафку, а не страју и дога.

  8. Бенисијо матори па шта би сад требало да буде, да такмичење важи само за топ 500 не капирам?

    @Benisijo, sad ispadne da bi trebali da prođu svi autori koji su u prvih 60.
    Na početku sam bio uz tvoj predlog, ali sad si me malo razuverio.

    Није у ранкингу аутора него у квалитету дефке која је написана, кад се сударе две одличне дефке па сад једна има 42 гласа а друга 40, да прођу обе. Мада има и ту мана, кад се сударе два неопевана говнета опет може да се деси да буде сличан број гласова.

  9. а не страју и дога.

    Dilan piše do jaja defke, šta ga prozivaš.

  10. Па управо то Џорди јеботе... чему компликације. А и што каже Запата, не играмо у златне гаће.

  11. Realno, meni je kraljevski kad dobijem za protivnika nekog mnogo slabije rangiranog autora (što i nije tako teško) pa me usere kvalitetnom defkom toliko da moram i rukama i nogama da kopam da bi napisao nešto istog ili višeg kvaliteta. Skidam kapu momentalno.

  12. Пошто је некима тешко да скапирају, ево да нацртам:

    Замислите ситуацију да су се за такмичење пријавили кафка и војтек, два аутора из самог врха најбољих. Деси се ситуација да, због начина одређивања парова, у квалификацијама играју један против другог. Истовремено, један против другог пишу и аутори по квалитету далеко испод ове двојице. И сад, и кафка и војтек напишу извенредне дефиниције, без сумње за одабране сваки. Међутим, један од њих мора да испадне. Тесном већином, даље прође кафка. Војтекове дефиниције више нећемо читати јер је испао, испушио због жреба. Истовремено, неки лик је написао 6 пута лошију дефку, али пролази даље јер је противник још гори. Ај сад ви мени објасните, шта је ту коректно?

    Da onda prva 4 autora napišu definicije mi izglasamo pobednika i zdravo?
    Uleteo ti dobar protivnik, ispušio si, gledaj nastavak takmičenja.

  13. A i ne igramo u zlatne gaće.

    + ona obrnuta osmica koju ne mogu da nađem u Word-u

  14. onda bi teški luzerii krenuli da se bune zašto nisu u tih 10 lakih luzera nego u 40 teških. Oću dabudem običan luzer a ne teški, a sa ovim predloženim sistemom postoji opcija da sam tolika luzerčina da ne samo što sam ispao u prvom krugu nego nisam ni u 10 luzera koji su prošli.

  15. Ма није мени толико до усвајања предлога, него видим да ће Бенисијо да исече вене што нико не разуме шта хоће да каже :)

  16. Ма није мени толико до усвајања предлога, него видим да ће Бенисијо да исече вене што нико не разуме шта хоће да каже :)

    Taj rad.

  17. Benisijov predlog bi mogao da ima smisla samo ako bi se uveo baraž, dakle, da autori drugoplasiranih defki sa najboljim skorom ne idu odmah u sledeći krug već da se i među njima napravi jedan krug glasanja. Ali, mislim da bi to definitivno bilo preveliko zezanje za organizatore. Ili grešim?

  18. Nemojte više čoveka zajebavati, dobar je predlog, samo što nije primereno takmičenju da se na taj način unapred favorizuju učesnici. Šta ima veze ako u drugom kolu moj suparnik bude Kurajber pa ispadne, nije to nikakav problem, oporaviće se on :)

  19. Nemojte više čoveka zajebavati, dobar je predlog, samo što nije primereno takmičenju da se na taj način unapred favorizuju učesnici. Šta ima veze ako u drugom kolu moj suparnik bude Kurajber pa ispadne, nije to nikakav problem, oporaviće se on :)

    Ti si već u drugom kolu? :)

  20. pa kad je Benisijo, što da ne zezam dvojicu odjednom :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.