Vukajlija freestyle: oficijalna tema za diskusije.

  1. OSMICA ZA DEVEDESET STEPENI OPAAAAAAAAAAAAA

  2. ХУ АР ОЛ ДИЗ ПИПЛ

  3. Krajslere ostavi makar pertle maćore.

  4. i gooooooooooo, Partizan je u lizi šampijonaaaaaaaaaaaa

  5. Radijacijo, ko ono beše banovan zbog moljakanja zodabranu, a ?

  6. И да, искрено, не знам ко ми више иде на курац, ови што се редовно увлаче, или ови што их оптужују да се увлаче, или ови који су неодлучни и којима сметају обе стране ЈЕБЕМ ТИ ЛЕПРИКОНЕ МАЈКУ БОЖЈУ

  7. Što više čitam ovu temu to sam više ubeđen da zajk cepa neki leksilijum ili bromazepam. Ne može sa vama čovek lepo, očigledno.

  8. @ Mančester: zar ti misliš da oni ne bi mogli da napišu neki šit? Ono, smućkali nešto, pa prosuli radi reda. Možda ne šit kao šit po nekom Vukajlijaškom standardu, već kao šit za njihove standarde. Vidim da je tebi, kao i još nekima, teško da se skoncentrišeš nad onim što napišem. Dam vam kilometarske odgovore, utrošim vreme svoje koje sam mogao da utrošim na organizovanje glasanja za barem deo takmičara, a ti i još neki se uhvatite za neke rečenice, okrenete im smisao i onda terate neku svoju priču. Jebem mu sve da mu jebem po spisku jebenom da mu jebem!

    Utuvi ovo u glavu:
    - ja sam razumeo da je on njih dvojicu naveo samo kao primere i da je mogao da napiše da su jedan protiv drugog mogli da se nađu Manijak i Kurajber;
    - razumem ja da su oni dobri autori, kao i ovi koje sam ja pomenuo;
    - razumem ja da se od njih očekuju odlične definicije, kao i od dvojca koji sam ja pomenuo;
    - i ako obojica napišu dojajne definicije, nije bitno ko su potpisnici definicij, već kakav je kvalitet definicija;
    - ja sam napisao "sar misliš da njih dvojica ne bi mogli da zakažu i napišu neki šit?" iz prostog razloga da bih objasnio da oni, iako vrh autori, mogu da imaju loš dan i da napišu neku lošu definiciju;
    - to sam takođe napisao zbog sledećeg: Kafka je u duelu sa nisko rangiranim autorom i Kafka napiše definiciju veoma lošu za njegove standarde, a ovaj drugi napiše bolju definiciju. Ko bi trebalo da ide dalje? Naravno, onaj ko napiše bolju defku. Ali, mnogi glasaju za "ime", za autora, ne za definiciju. Ja sam to i napisao u onom kilometaskom postu:

    Da dodam da ti "jaki autori" treba da pokažu jačinu i protiv autora koji su na istoj lestvici kao i oni sami. Takođe, takvi dueli će da razdrmaju sve one glasače koji svoje glasove daju imenima a ne definicijama.

    Da li sada razumeš?

  9. Meni isto Lepri, aj se jebemo.

  10. Ja šta god da kažem, ispašće da se uvlačim, mada ne znam kako... Ako sam rekao da glasaju sad jer je izašlo glasanje, bolesnik kaže ja se uvlačim... Obrnuta psihologija, pdaaaa :klik:

  11. JA NE MOGU DA OBJAŠNJAVAM VIŠE, ODE SVE U KURAC

  12. Radijacijo, ko ono beše banovan zbog moljakanja zodabranu, a ?

    Ja 2 puta, jer sam preterao sa terapijom i svakom moderatoru sam slao pvt iste sadržine.

    Ali bar imam muda da priznam. A ti me podsećaš na Vejv Rajdera sa takvim izjavama.

  13. а шта се куробецате ту кад знате да ћу освојити злато хехехех

    AHAHAHAHAHAHAHAAHA :D

  14. @Radijacijo, da te nisu banovali, nikad ne bi ni priznao matori. Džaba ti sad da priznaš pametni. Na početku tvog pisanja svaki komentar sam ti ostavio pozitivan i bio si mi jako dobar autor, a sad kad si se afirmisao i daleko si ispred mene sad me zajebavaš i zezaš, nema veze... Ja neću da se svađam, a ti kako hoćeš.. Svako dobro.

  15. pa u pravu je čovjek
    on šta god da napiše, glasaću za njega, jer je bog
    život je takav

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.