Vukajlija freestyle: oficijalna tema za diskusije.

  1. брус свети саво браћу мири!

  2. Kod nas se još Mitke i Smarko čekaju. Podržavam sve što je napisano, a pročitao sam (znači ne baš puno) lolo Za sad nije loše takmičenje.

  3. Hvala tebi za poređenje, ali silan sam ja grešnik da bi na tu slavu pretendovao. Samo predlažem nešto što bi zadovoljilo više strana sa što manje štete.

  4. Samo predlažem nešto što bi zadovoljilo više strana sa što manje štete.

    Све сем сијалициног противника. лолололо

  5. jebešga, nisam ni pogledao koga uvaljujem u govna :)

    EDIT: Urrad! HAHAHAHAHAHAHAHAHA

  6. Ma ne mora da se ograničava. neka bude "klin kat" odluka. Što se mene tiče sve je OK šta god se odluči. Mada moram priznati Bruce da si veoma brzo izbacio rešenje za koje bi meni trebalo pola godine da smislim lololo

  7. johnny zaboravio si da naglasiš da je tebi OK šta god da se odluči

  8. ne takmičimo se ovde za cifru od milion dolara nego iz zezanja.

    Тако је Џони, кад си већ поменуо зезање, ево сину и мени нека идеја. Ако је изводљиво и ако се слажете, да након извесног времена, првог или другог круга, или пак неког следећег,... се одржи баражни део такмичења који би вратио поједине такмичаре у игру, наравно неки одређени минимални број, све зависно од могућности истог.

  9. lololo moram to da naglašavam jer ipak spadam u malo jače autore i imam neki status na sajtu zbog kog može postojati neki određeni pritisak pri odluci. Time naglašavam da ne postoji, Uopšte ne bi trebalo gledati ko sam ja. Zato naglašavam to uporno.

  10. ма да се избаци џони с такмичења као наук свим другим учесницима да детаљно претражују! јесам можда гласао за њега, ал' ако! мада, да нагласим, мени је океј како год да одлучите, хехехе.
    е да, само, ако га и пустите уместо неког ко је одустао, буде ли налетео на мене, нећу имати милости, разбићу му гробарско дупиште без креме, само да се зна!

  11. to i ja ciljam, nije interesantno da ispadne nerazbucan lolo

  12. Vi vrlo dobro znate da Partizan uvek pobedi....dokazano lololo

    Ne žalost, možda neću imati interneta pri ruci da napišem novu sutra do 12 zato neka seče odluku.

  13. Jbt, Džoni, kratež možeš i sa moba.

  14. Тако је Џони, кад си већ поменуо зезање, ево сину и мени нека идеја. Ако је изводљиво и ако се слажете, да након извесног времена, првог или другог круга, или пак неког следећег,... се одржи баражни део такмичења који би вратио поједине такмичаре у игру, наравно неки одређени минимални број, све зависно од могућности истог.

    ja da sam mod ne bi banoval za vredjanje spem i to,al bi za ove gej forice

  15. Vidi ga mali ker, dođi ker, mali ker.

  16. иако би требало да се избаци (поштено, да је било ко други вероватно би се мање размишљало о избацивању), некако сам више за то да прође, пошто ево туцанкамен још није написао дефиницију, па ако он закаже, да ми дате џонија. оно, као случајно пало, хехе. па нек' се онда вади на интернет.

  17. Vidite mali ker i njegov tvorac postavljaju jedan za drugim postove anjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnj

  18. ja bi isti predlog dao za bilo koga

  19. џони, пустићу те да даш почасни погодак, немој да бринеш, знамо се дуго, нек' буде ревијална утакмица. к'о кад уругвај игра са тахитијем. или звезда с партизаном. добро, ово друго и није неко поређење, ал' капираш већ.

  20. @Пуњач не знам шта да ти кажем... Али тај бараж који сам поменуо би заиста био занимљив, бар по мом мишљењу. А то што не полемишем о стварима о којима други полемишу, хоћу рећи гуше тему са већ постојећим правилима, и разним небулозама као што је ова коју си поменуо не значи да сам геј, већ имам поштовање према нечему... А још једном да поменем, да ли сам геј, који пушта геј форице.. питај моју ђевојку или заслужи мод па ме бануј!!!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.