Vukajlija freestyle: oficijalna tema za diskusije.

  1. Mogao si PVT da šibneš, ono kao reda radi, kao...

  2. Hvala Gugi, ma jebo i glasanje i sve više...
    EDIT : Ciklone, ladno si promenio i ime protiv kog se takmičim.... Protiv Zapate... Pa prijavljen je kao Promoter... i sam znaš da se glasa za ime...

  3. Kako odluči brat Ciklon, ja se neću protiviti, mada mislim da je sve regularno.

  4. Još nešto, reć ću isto k'o i protivnik, "kako Ciklon odluči nek bude tako, ni ja se neću ljutiti", ali je trulo menjanje pravila igre dok ona traje, to je kao da je na fudbalskoj utakmici između Brazila i Egipta Robinjo igrao rukom u šesnaestercu, dolazi sudija i kaže "sad si igrao rukom, od sad toga nema više", i nikom ništa, ni penala, ni kurca ni palca, a ni Egipat ne može da se nada ni golu, ni remiju ni pobedi, jer je Brazil jači i ne sme se tako lako protiviti njemu.

  5. КрајслерЕ сад ћеш се наљутити ал јебига... превише озбиљно схваташ све ово. Неки људи гласају за име, али ако ти је дефка добра немаш зашто да бринеш. Опусти се

  6. Hoćeš da kažeš da mi je definicija sranje ?
    Pa i da sam napisao Miroslavovo jevanđelje ispušio bih s obzirom na protivnika, a i ne shvatam ovo ozbiljno toliko, ali mi je stalo da se malo bolje prikažem na Vukajliji gde sam mislio da je ovo takmičenje prava stvar.
    PS : Nisam se naljutio naravno. Imaš pravo na mišljenje.

  7. Не бре да ти је дефка срање, погрешно си схватио. Него хтедох рећи да немаш разлога за бригу све док пишеш добре дефке. Неће сви гласати за име јбг

  8. Ето Крајслере, да ти олакшам, обије су срањо...
    Први пут је овакво такмичење, не могу сва правила већ бит' смишљена, јебига, баскет и фудбал су игре свјетских размјера па су се током година мијењала правила и уводила нова итд...

    Није треба Запата мијењат' име стварно, мада мога' би да га врати на старо одма', али ај' сад, нема везе, ко га јебе...

    Ипак је ово зајебанција све, не добија се ништа вриједно, спрдачина је болан, што бисте се нервирали око овога.

    Pa i da sam napisao Miroslavovo jevanđelje ispušio bih s obzirom na protivnika

    А и ово уопште није тачно...
    http://vukajlija.com/forum/teme/53248-vukajlija-freestyle-prvi-krug-tema-za-glasanje-u-divizijama-b-e-f?strana=5#post_2418862
    Бачи поглед на ове резултате и виђећеш да је у много случајева побиједио анонимац, бар што се мене тиче :)

  9. ali mi je stalo da se malo bolje prikažem na Vukajliji gde sam mislio da je ovo takmičenje prava stvar.

    Samo piši, čitaj, i ne budi na silu duhovit u defkama, i iskazaćeš se na Vukajliji. Ne treba ti nikakvo takmičenje.

  10. Puno sreće Zapati u daljem nastavku takmičenja.

  11. Јбте, не знате за Запату, најпознатијег Бугарина после Бербатова, Божинова и Азиса. Где ви живите...

  12. http://vukajlija.com/forum/teme/53248-vukajlija-freestyle-prvi-krug-tema-za-glasanje-u-divizijama-b-e-f?strana=5#post_2418862
    Бачи поглед на ове резултате и виђећеш да је у много случајева побиједио анонимац, бар што се мене тиче :)

    Тако је то кад се подцени противник. Ја сам исто подценио Кајтеза, па сам једва оправдао улогу фаворита.

  13. Da se terate malo u kurac, znate? To vam ozbiljno kažem. Ovde se hvatate za svakakve sitnice, detaljišete oko gluposti u sitna crevca i nikada vam ništa ne valja.

    Nisam ja menjao pravila, nego nisam očekivao da će se bilo ko menjati nadimak. Napisao sam da je od sada zabranjeno da ne bi neko negde napisao: "A, kako tamo piše da se takmiči taj i taj, kada definicija pripada nekom drugom?" Ili će pola autora glasati za stari, a pola za novi nadimak.

    Ispravio sam svuda iz prostog razloga da to ne bih radio na završetku glasanja, kada bude bilo 4 ili više strana popunjenih sa postovima u kojima se nalaze glasovi.

    I do sada su, na svakom takmičenju i na svakom izboru dopunjavana pravila, jer se u hodu otkrivalo gde škripi. Ipsade da je od svakakvih sranja baš to novo pravilo oko menjanja nadimaka toliki problem.

    A, to što se glasa za ime nije moj, već je problem glasača. To što objektivnost ide u drugi plan je tema o kojoj ne jedna tema, već ceo forum ne bi bio dovoljan.

    Samo da potvrdim - mnogo, bre, kmečite. Gomila autora ni jednu jedinu reč nije napisala. Ne zato što im je sve super ili im je sve kul, već zato što valjda kontaju da se džabe trude kada se ovde najviše pažnje obraća na neke trivijalnosti.

  14. Stvarno ste bre govna, čovek sve sam organizuje, vi opet kritikujete, sram da vas bude

  15. zajklone raširi guzove još malo da se mita bolje uvuče

  16. Meni sad nije jasno, svi nesto pisu da se "ne dobija nista vredno", a ja sam kapiro da se ne dobija nista. Dakle, jel su to uvedene neke nagrade il sta, da znam koliko da se unosim u pricu.
    I ne jedte vise govna sa predlozima, prijavama i kurvanjskim potezima, sve modove boli kara, a i mene, sto je mnogo bitnije.

  17. Dobijaju se dvije obdarene za prvo, po jedna za drugo i treće. S obzirom da bi pojedini pojeli govno za odabranu onda je i te kako vrijedno :)

  18. ma jebo to, ja mislio bar piva.
    Dajte, jebemuljeb, bar Merak il Zajecarac.

  19. lepo baš.
    dok moja divizija stigne na red, taman je petak i subota, pa ljudi u klabing idu.
    oceniće je 10 ljudi.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.