Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Не кукам него желим да се захвалим људима. Ионако немам идеју за друго коло а и били је далеко квалитетнији. Једино ми жао добре читаности.
НАРОД ЈЕ ПРОГОВОРИЈО
Ja sam i imao krš ideja za drugi kru, al baš krš, po čitav dan sam razmišljao o tome šta dalje napisati, al očigledno sam požurio...
Btw, sad bacih pogled da se prisetim, ja i jesam glasao za tebe jer mi se tvoja više svidela, al jbg...
ма брате није нико умро јебига
ја бих искрено много радије волео да узмем онај турнир у хаксу него ово
Ок је. Идем на море ускоро тако да бих свеједно и да сам прошао, не бих могао да испратим даље такмичење. Докле год сам ту, пратићу.
Ja sam pošteno čestitao...
Ono je subjektivno mišljenje, valjda svako o svom misli najbolje...
P.S. Ponuda i dalje važi... lolololo
ја сам реко своју цену лоло
Ja sam zbog te Benisijeve srećan što ne glasam u svom duelu. Stvarno je napisao odličnu.
Апсолутна нула вс жикина династија, који курац?
via mobile @Usce #Cecin koncert
U DEFINISANJU SVI SU GREŠNI PREŽIVEĆE SAMO SREĆNIIIIIII!!!!
ovog banovati što čita Vukajliju za vreme Cecinog koncerta :)
Bolje on da tvituje, nego ti :)))
da znaš :)
#idi dok si mlad
Našao si da tvituješ na koncertu srBske maike, sram te istid bilo :)
Čini mi se da je divizija G najslabija do sada. A Žajkova definicija je nerealna.
Апсолутна нула вс жикина династија, који курац?
ја сам вала и образложио тамо да не дам глас ником, иако је против правила. не разумем да ова прва има однос гласова 45:10, а потпуно је небулозна. зато је требало да буде лаки лузер система, сад ће да испадне бенисијо или брус са оваквим дефиницијама, а неки од ове двојице ће да прође. ЖРЕБ ЈЕ СРАЊО!
Nije žreb nego neke definicije. I nije mi jasno što takve definicije tokom takmičenja dobiju pun kufer pluseva, a inače se napasu minusa.
Хоћете да кажете да Циклон, због развијања оваквог система, треба да има РИЖУ ЗА ЈЕСТИ?