Vukajlija freestyle: oficijalna tema za diskusije.

  1. Искрено, за мене је ово прво такмичење. Нисам нешто Бог зна вичан овој форми писања, више ми личи на афоризме него на дефиниције. Ако желите, мени није проблем, ја ћу уступити мјесто неком од горе помињаних, Брус или Бенисио. Та дефиниција коју сам послао је била чисто реда ради да видим о каквом је такмичењу ријеч. Извињавам се што сте морали да читате и да од два зла бирате мање, па ме то и наводи на одлуку да своје мјесто уступим неком од аутора за које се нисте могли одлучити ко је бољи. Поздрав свима!

  2. ма зезам се да је срањо, наравно да је морало до тога да дође, сваки систем има и мана и предности, но ако ништа - исправиће се то у каснијим круговима. правда је спора али достижна. жајк је можда глуп, али зато не зна да пише.

  3. митке, дај не патетиши, ја сам последњи који треба да прозива јер сам испао одмах, нисам се ни сам потрудио уопште него је написао "на мах" па како буде. ниси једини, постоји солидан број лоших, ал' ценим да ће се квалитет истаћи тек по окончању следеће, групне фазе такмичења. мада и овде нека избије тако, као рецимо жајк мађија што уме! жајк уме, жајк зна.

  4. То је такмичење, лопта је округла, и то је фудбал, све је могуће, швабе су то, нема сад мењања, повлачења, ја бих то забранио. Па шта ако су одрадили добре дефке, јбг, свако према могућности. Жреб је курва, шташ. И баш је фора да у сваком колу имамо жестоку борбу у по неком дуелу, то је драж лиге шанпијона, најмасовнијег такмичења на вукајлије.

  5. ...u ruuuuukaaaavu!!!!!

  6. bitno je samo ko ce da pobedi. svejedno da li ispadnes na pocetku ili kraju.

  7. Mitke, onoliko koliko sam video od tebe na Vukajlii, mogu ti reči da si veoma pozitivan lik... Zato samo cepaj, teraj dalje, ne obaziri se šta će zli jezici da kažu... Jbg, svi bi voleli da prođu, a nekome to pođe za rukom bez velikog truda, a neko pocepa, al ipak ne prođe. Ja opet mislim da je tvoja kvalitetnija od protivnikove i mislim da treba da prođeš...
    Zato, uživaj, igraj se dok možeš...
    (a defke, one "prave", dugog karaktera ti odlično leže... )

  8. митке, дај не патетиши

    Не патетишем ни најмање, овај приједлог је најозбиљнији. Ако се Циклон слаже, наравно.

  9. ја се први не бих сложио са тим, што каже енеми, жреб је курва. уме да споји већ у другом колу квалификација за ЛЕ звезду са једним тако јаким исландским тимом и да већ у другом колу испадне један великан европског фудбала, али ће макар да приреде сјајан фудбал. а тамо ће неки розенбурзи да играју против левских, и неко од њих ће да прође, ал' јебига, такав је систем.

  10. Хвала, Вејв, али ипак мислим да није ово мој жанр. Молио бих Циклона да обрати пажњу на приједлог. Хвала вам још једаред што сте одвојили времена да прочитате.

  11. Е, гласајте по сопственом нахођењу, значи немојте да гледате ко је ко, гласајте за дефку, моју дефку, ја сам медатор и банујем за негласање. Ај вонт пис ин д ворлд!

  12. Kad bi bio hranjen

  13. Jel mi se čini, il su sad zaokupirani praćenjem takmičenja pa niko ne čita defke koje se napišu? Kontam po svojim defkama, a i po defkama drugih da samo dvanestoro čita... lolololo

  14. KUKAVICAAAAAA, NISAM ZNALA DA SI TAKVA KUKAVICAAAA

  15. plave noci u satenu!

    јебемитисунце, зар овде да сазнам да "плаве ноћи у септембру" није тачан текст...

  16. Zaključati temu dok ne prođe ceca šizenje.

  17. ја ћу уступити мјесто неком од горе помињаних, Брус или Бенисио

    Mani se gluposti, hvala tebi što imaš takvo mišljenje, ali ja ne bih nastavio takmičenje na takav način, a verujem da bi i Benisijo isto reagovao. Meni će biti čast da me onakvom defkom izbaci sa takmičenja, mnogo bolje nego da ispadnem jer sam napisao neku nebulozu.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.