Vukajlija freestyle: oficijalna tema za diskusije.

1. Nemam ja ništa s njima, previše sam lajav da bi me zaposlili :)

2. хаха, вицкаст си јеб'о ли те мило у вр' гуз'це.

Волим да збијам шале.

sad bi ja trebao da glasam za tebe, jel?

Оли да почнем причу о гласању ја опет? Или сам знаш?

3. Ako SMarko bude brojao glasove opet ima Straja da pobedi u ovom krugu :)

4. a ne no će opozicija :)))

5. Moderatorima - zlikovcima nije trebalo dozvoliti da se takmiče! Nije dosta što banjavaju ovaj nesretni narod nego treba i sirotinji da zauzimaju mjesto na takmičenjima.

6. За шта ли служи она оловка поред нечијег поста забога... Чек' да провјерим

7. a nije Smare zlikovac, vidiš da je namerno napisao sranje da pruži šansu mladim autorima :)

8. evo na pink prenos koncerta uživo. dobar je!

9. Vidi što je Provinaro pustio jezičinu....

Sram te bilo, tolko mator, a tolko sereš.

10. More tako.
    Ja mislim da je njemu Ness uletio... neku lovu ili nešto :))

11. Hvala Bruse :(

E jebiga, nisam gledao koga kačim kad trolujem moderatora :(

12. Nesss je klinac? Jel radio prijemni?

13. Jel radio prijemni?

Kupio test ;)

14. Glasao. Elem, ja otvorim lepo temu za glasanje, napravim tabelu 1, 2, 3, 4, 5 i onda otvaram definicije u paru pa odlučim koja je bolja i samo kopiram ime autora kojeg NISAM pogledao pre glasanja i nalepim pored broja :))))
    POŠTENI SELJO.

15. Jbg ipak sam se odličio i glas'o.

16. Solidne su ove 2 grupe, ali ništa posebno...Bilo mi je teško kod 3 para: SMarko i ness, Benisijo i Bruce i proviron i deky_aod.
    Cajkolone brate, produži glasanje još 2-3 sata, malo ljudi je glasalo u odnosu na prethodne divizije.

17. Jest' vala malo. Ako dobro izbrojah 48

18. gledam nesto, od ovih 100 i kusur defki, najmanje 2/3 bi ladno zavrsilo na groblju, da nije takmicenje. po glasanju se vidi da je igri reci i strajizmima odzvonilo, sto je dobra stvar, a s druge strane, krivo mi zbog par meni dragih autora.
    novi momci/djevojke(?) pokazali potencijal. valjda ce ici malo brze od sledeceg kruga.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.