el treba da postavljam? mislio sam da sam slobodan. imam na poslu, mogu se logujem od kuce, postavim za 3 minuta. ako je do mene ...
edit: jbt, digli ste me iz besike, vidim ja nesto stucam, reko mora da su ovi iz grupe D3...
E da, Mile, zajebah se. Ne pišeš ti sad. Kontao sam da si jedini koji mi nije odgovorio na PVT, a zaboravih da imam jednog slobodnog u ovom kolu :) Pardoniram.
haha, da jebote.
:D
el treba da postavljam? mislio sam da sam slobodan. imam na poslu, mogu se logujem od kuce, postavim za 3 minuta. ako je do mene ...
edit: jbt, digli ste me iz besike, vidim ja nesto stucam, reko mora da su ovi iz grupe D3...
Kacu prijave za sledeće takmičenje?
nekad oko septembra-oktobra, kad završi ovo
Fala.
Treba, Mile! Imaš PVT-ove od juče još.
кад је вејв рајдер да гласам против њега?
E da, Mile, zajebah se. Ne pišeš ti sad. Kontao sam da si jedini koji mi nije odgovorio na PVT, a zaboravih da imam jednog slobodnog u ovom kolu :) Pardoniram.
Uskoro će biti otvorena tema za glasanje.
ma imam u sharzu par komada za ovaj slucaj nego mi na poslu... aj laku vi noc :)
samo da poruchim vejv rajderu da nece jebati
jbg hteo sam sa rosom da idem na tu razmenu i da ga uhvatim za rame i kazem mu to,al mi roso nije dao...
Agi pvt.
EDIT : Skrle drž gaće, vratio sam se iz mrtvih, ko Danska na Evropskom. će osvojim takmičenje. MENE NE MOŽ KUPITI!
Ciklonu šalji defku i da počne glasanje.
Poslah jutros, neka krene glasovanje. Tvelv pointz gouz tuuu.
A nije Skočimiš, još se na njeg čeka.
Izbacio Agilni nov post o I kolu glasanja u grupi D: http://vukajlija.com/forum/teme/53722-vukajlija-freestyle-drugi-krug-1-kolo-glasanje-za-grupe-u-konferenciji-d?strana=1#post_2434373
Ko Dušanov zakonik bokte :)))
E hvala ti, CZ, baš dođoh da obavestim :)
Dakle...
MOŽETE SE BACITI NA GLASANJE!!!
Nisam očekivao našu grupu pre avgusta, pa me uhvatila panika :)
Tema za prvo kolo u konferenciji B:
http://vukajlija.com/forum/teme/53727-vukajlija-freestyle-drugi-krug-1-kolo-glasanje-za-grupe-u-konferenciji-b
Баш сам се потрудио да не добијем батине лоло
hahahhahaha :D