Vukajlija freestyle: oficijalna tema za diskusije.

  1. Gugi otroooooooooove!

  2. Pošto je autor Industrial već obavestio Agilnog putem PVT-a (pre osam dana), da neće biti u mogućnosti da koristi net, umesto njega će mesto u osmini finala zauzeti autor serjodza. Neka mi serjodza u što kraćem periodu dostavi defku.

  3. Potvrdio je i meni Indus malopre da nema net, jer se preselio i trenutno je u ozbiljnoj frci s vremenom, a telefonom ne može da upadne. Mora se razumeti čovek. Ipak je selidba uvek veliki cim.

  4. ćestitao bih bata gugiu prolaz, mada njegovu defku ne razumem. održava se i dalje animozitet prema članovima koji su pisali za Tarzaniju. Nabijem vas. POZZZ.

  5. Zaрata
    ćestitao bih bata gugiu prolaz, mada njegovu defku ne razumem.

    Ovom izjavom si izgubio svaku šansu da se pojaviš u nekom od narednih Bućkuriš™-a.

  6. Ja razumem Gugijevu defku.

    Ono, čorbasto, stara koka, dobra juha, a pređeš na piletinu, stara koka-pile, staro-mlado, a onda se i sam podmladiš :)

  7. Ono, čorbasto, stara koka, dobra juha, a pređeš na piletinu, stara koka-pile, staro-mlado, a onda se i sam podmladiš :)

    Obrni, okreni - Bućkuriš!

  8. Da li rezultati nisu izašli ili ja ne mogu da ih nađem?

  9. Jepse Zapata, mene tarzani najvise mrze, a glasao sam za tvoju defku. Pada ti u vodu ceo koncept.

  10. E da, Zapata, slabo se ovde mrzi Tarzanija, možda par pojedinaca, ali i to retko primećujem u poslednje vreme. Pre će biti da par "Tarzana" (što bivših, što sadašnjih) misli kako je iznad Vukajlije (što i ne krije), pa navlače animozitet. No, nebitno, nisam se udubljivao u to, ali sumnjam da je bilo šta uticalo na glasanje, jer ume Bata Gugi da nađe tu "žičku" masi, pa da im se dopadne defka, čak i kad ne pleni kvalitetom, a i tebe slabo ko danas poistovećuje sa Tarzanijom, osim što zna da si i tamo pisao.

    Dakle sve je regularno.

  11. Inače, objavljeni su rezultati glasanja u osmini finala za DONJU polovinu žreba:

    http://vukajlija.com/forum/teme/54037-vukajlija-freestyle-osmina-finala-glasanje-za-donju-polovinu-zreba?strana=2#post_2446649

    Dalje idu:

    - Chavez
    - Billy Sharp
    - Milos-88
    - Dilan Dog
    - bata gugi
    - pseto88

    Hvala svim autorima koji su glasali i puno sreće sledeći put onima koji su u ovoj fazi eliminisani.

  12. Burzuma niko nije hejtovao od kada se "vratio" sa Tarzanije, na primer. Mada, on nikada nije ostavljao utisak kao da je odavde otišao tamo, niti bilo šta slično.

  13. Vidim da napadate nešto gugijevu defku, i gugijeva i zapatina defka su slabašne bile, obe za plus, ali jednostavno mi je gugijeva bila manje loše i time sam se vodio kad sam glas'o. Nemam animozitet prema tarzaniji pa da mi to utiče na glas, niti mi je na glas uticalo to što pripadam tzv. 'komentatorskoj sekti'.

  14. Ja nemam pojma o čemu pričate pošto me nije bilo neko vreme, al' se slažem sa svima lololo
    Modovi, ako sam malo spemovao ovim postom praštajte :)

  15. Pre će biti da par "Tarzana" (što bivših, što sadašnjih) misli kako je iznad Vukajlije (što i ne krije), pa navlače animozitet. No, nebitno, nisam se udubljivao u to, ali sumnjam da je bilo šta uticalo na glasanje, jer ume Bata Gugi da nađe tu "žičku" masi, pa da im se dopadne defka, čak i kad ne pleni kvalitetom, a i tebe slabo ko danas poistovećuje sa Tarzanijom, osim što zna da si i tamo pisao.

    Dakle sve je regularno.

    +1000.
    Inače, iako sam iz "Preldžijskog" tabora, moram se sa Agilnim složiti ovaj put. Zapata redak dečko od bivših Tarzana koji je sasvim O.K. ovde, ljudi to vide.

    Provirone, smorio si sve međede (i u prirodi, i u zoo vrtovima, pa si prešao i na preparirane i njih si smorio) sa prozivanjem Gugija. To nije trolovanje, nije zajebancija: šupački je, nekorektno je, degutantno je. Čak i meni si dodijao. Veruj mi, ozbiljan sam.

  16. realno provirone, smorio si međede prozivanjem gugija, a lik se kolko ja znam nikad nije tebi zamerio ni na koji način. ne glumi bespotrebo neku veličinu na sajtu blateći druge, kad nisi, realno nisi. kul:)

  17. elem, ispao sam iz daljeg takmaca. kao i što sam ranije rekao, pokušao sam kratežima i strajizmima, što se pokazalo kao loš potez, čemu sam se i nadao olol

  18. animozitet prema članovima koji su pisali za Tarzaniju

    Шта знам, себе не сматрам чланом неког "табора", ако се ово овде може тако назвати, нит гајим анимозитет према вама, читам вас често, нит ме гуги нешто импресионира и привлачи, па сам опет гласао за њега. Можда боља дефка, а?

  19. Chavez brate cestitam ti na prolazu, i defka ti je bila sranje... I da izgubis u sledecem krugu! Hnjo, hnjo, hnjo... hnjo! :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.