Vukajlija freestyle: oficijalna tema za diskusije.

  1. Pravi ste partibrejkeri. A ja to radio za svoju dušu, al' neka... :(

  2. Chavez brate cestitam ti na prolazu, i defka ti je bila sranje... I da izgubis u sledecem krugu! Hnjo, hnjo, hnjo... hnjo! :)

    Fala brate, i ja tebi želim da isp.. Oh, wait.

    :)

    Šalim se, obe su nam bile prosek, pa sad, kome se šta dopalo od nas smrtnika, metnuo je, i to je to. Gledaću da metnem nešto kvalitetnije sledeći krug.

  3. Da čestitam svima na kvalitetnom pisanju u osmini finala. Kod skoro svakog para sam imao dilemu.
    Za Gugija ne glasam jer me izdao zbog virtuelne pičoke i prodao za par plusića.

  4. Za Gugija ne glasam jer me izdao zbog virtuelne pičoke i prodao za par plusića.

    Opa, alal ti kurac druže na ovome... jesi li siguran da je to u pitanju?

  5. niko i ne traži to od tebe, al šta je sad ovo, objasni leba ti

  6. mislim da nije fora ostavljati komentare tipa "najgora defka" u takmicarskim definicijama. utice se na objektivnost neodlucnog glasaca, jbg. posebno ako si ispao iz takmicenja, jel ti znas bolje?

    prevazidjite sujetu. ako neko nije glasao za tebe, ne moras automacki da glasas protiv njega, iako mu je defka realno bolja. to sam zamjetio takodjer...

  7. Rezultati glasanja u gornjoj polovini žreba u osmini finala:
    http://vukajlija.com/forum/teme/54064-vukajlija-freestyle-osmina-finala-glasanje-za-gornju-polovinu-zreba?strana=2#post_2447361

    serjodza upao kao zamena i pobedio, kao Danska '92. hehe.

  8. Cestitam cetvrtfinalistima.
    Boxeru, protivnice, bravo.

  9. pogubih brata glavnog jos jedared i nije mi pravo. ne bi bilo nezasluzeno ni da je on proso. iskupicu se, ime, znas vec gde i kako :)

    znaci zadnjih 12 ide u 1/4, pretpostavljam 4 grupe po 3, dva kola u svakoj grupi? predlozio bih da sve grupe idu u isto vreme, nece biti mnogo defki, da zavrsavamo vec, ali smo-ri-smo.

  10. @ MileBubreg - skoro pa si pogodio, hehe. Naime, četrtfinale će odrediti 6polufinalista koji će se naći u 2 polufinalne grupe, svaka sa po 3 autora. U polufinalu će svaki autor igrati sa svakim autorom (dakle, svi će napisati po 2 definicije), a prvoplasirani iz obe grupe će igrati finale (oba drugoplasirana će se boriti za treće mesto, a trećeplasirani za peto).

  11. pogubih brata glavnog jos jedared i nije mi pravo. ne bi bilo nezasluzeno ni da je on proso. iskupicu se, ime, znas vec gde i kako :)

    Ne znam šta bih ti rekao ime. Bio sam na odmoru, nisam se posvetio takmičenju. Nisam čak ni glasao. Bez obzira što mislim da je moje sranje manje od tvog lolololo, ipak si zasluženo prošao pošto si pobedio u glasanju. Sud javnosti je strog, ne uvek i pravedan heheh. Stoga, bolje je za takmičenje da si ti prošao pošto gledaš da ne lupetaš za razliku od mene. Moram reći da cenim trud moderatora da isprate i organizuju takmičenje, ali isto tako mislim da odsad sigurno neću učestvovati na ovako dugačkim takmičenjima. Ako mi se bude dalo možda ponekad glasam. Razumem da je bolje za ostale autore netakmičare da se takmičenje oduži da ne bi bili zapostavljeni u smislu glasanja za njihove novoobjavljene defkinicije.
    Ipak, kad bi mogli da se organizujemo, možda bi trebali napraviti jednodnevni turnir kao sadašnji seoski turniri u fudbalu, na ispadanje. Evo biću ja sponzor - pobednik dobija 20 evra haha.
    Ili pravimo prijateljske utakmice, kao fazon zagrijavanja za turnire - isto da glasamo kao na turnirima, i tako povećamo ocenjivanje. Ovi skorovi koji se postižu na takmičenjima su odlični u odnosu na one redovne za većinu autora takmičara. Naravno, ne sme skor biti presudan za zadovoljstvo takmičenjem, nego zeza, teranje na razmišljanje, sprdnja na temam i tako.

  12. Gde baš ja da naletim na Brusa Lia. Jbg kad sam video žreb znao sam šta me čeka, pucao iz najboljeg oružja al nije vredelo i bolji ode dalje. Čestitke. Generalno sam zadovoljan dokle sam dogurao mada mi je krivo što sam ispo jer sam imao još par interesantnih nedefinisanih izraza, ovako će moraju da sačekaju neka srećnija vremena (ili neko sledeće takmičenje) kad defke van takmičenja mogu da skupe više od 14 ocena za tri meseca lolo

    Navijam za Brusa do kraja, pa da posle mogu da kažem da sam ispao od šampiona i u ime te podrške posvećujem pesmu:
    Udri Brus Li, ritaj Brus Li pobi gi svi!
    http://www.youtube.com/watch?v=GMoH8URT--c

  13. Ja napisah svoju za sledeći krug. Došla mi inspiracija na osnovu negativnih emocija, pa reko' da je pretvorim u nešto pozitivno, makar ovaj put.

  14. Eeee, jebao sam ježa u vr' bodlje kad sam video ko mi je protivnik... valjda ću da smislim nešto bolje lolo

  15. Tucani, iako si izgubio na glasanju ja neću zaboraviti s kojim nivoom kvaliteta si nastupio. To ti obećavam.

    Gugi, možeš valjda bolje od hladne vode :)

  16. da l' da definišem vruću vodu :)

  17. definisi "po picke ladne vode" kad ti covek dao penal.

    edit: pih, ima :)

  18. i, kad će glasanje?

  19. I ja sve pratim kad će tema da se pojavi, ono nikako.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.