Prijava

Ујка Симо колико ја знам ти имаш малу децу???

_AJAX_

Ујка Симо колико ја знам ти имаш малу децу???

Pa ?

срамота ме :))

Jbg. Izgleda dedin brat bio komunjara za celu familiju. :-)
Ako ti je lakše i mog ćaleta odbili za vojnu školu. ;-)

Sa ove vremenske distance posmatrano, hvala ti Bože, što me ne primiše. Da sam primljen u Split taman bih stigao na red za LORU 1991. :)

Hahahaha znam jednog majora (pitanje šta je sad po činu) iz te generacije "Lora" što je zoljom potopio u Splitu prvi "domovinski nastrojen" brod koji je otvarao vatru po kasarni... Možda bi i bio poznat! :-)

Možda bi i bio poznat! :-)

A možda bi izašao i "u novine", tamo gde piše "Obaveštavamo rodbinu i prijatelje da je naš dragi i nikad prežaljeni..." ... "pitomac Mornaričke akademije" ... "položio svoj život u odbrani otadžbine pod nerazjašnjenim okolnostima" ... Neka fala :)

Отац када био у рату упознао лика из Лепа села, кога је глумио Бјелогрлић, звао се Слађан и био је лоод

Lol, em su tvoji komunisti em je film izmišljen brt

Дећко филм је по стварном догађају

Ha, ipak su bili komunisti lolo

Одакле ти то хе хе

Moj ćaća je bio sa Pavkovićem al neće da priča nikad o tim danima u Prištini....

Dajte jos prica. Vrh je tema, greota da zamre :)

e deda mi je bas pricao te price, doduse samo 2-3 koje je vrteo godinama, dok nisam odrastao.evo jedne
bio je obucen u radnickom odelu, isao je negde sam i sretne ga nemac i pita ga jel video negde partizane on kaze da ih je video i pokaze prstom u pravcu nekog brda.nemac uzme dvogled i stane da gleda u tom pravcu a moj ti deda izvadi pistolj i sa ledja bam bam bam a nemac aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa.i onda moj deda uzme njegov pistolj, neki mnogo dobar i uzme njegove cizme koje je posle dezinfikovao rakijom posto ih je nosio nemac i dao ih nekom drugu..

na kom jeziku su pricali deka i njemac?

moj deda jorzhebet napumpao nemicu

mozda i na nemackom nije to bila neka bog zna kakva konverzacija..to je prosto, mogli su da se sporazumeju i rukama..samo kaze partizani ovaj pokazao rukom

Moj pradeda je u ratu mnogo pričao, jednom je toliko pijan bio u kafani da je otkrio položaj štaba gerilske jedinice koju je povremeno snabdevao. Umalo sve da ih pobiju partizani.