Prohibicija
  • Dragisic

Ovako. Opet su se nadigli ugostitelji da im se donese zakon. Narod nema para, pa pije po ulicama.
    http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/390172/Beograd-ponovo-uvodi-zabranu-prodaje-alkoholnih-pica-od-22-do-6-sati-ujutru
    http://www.dominomagazin.com/public/articles_photos/21816.jpg
    Na udaru je Beograd. Bilo je zakona o prohibiciji u Novom sadu. Sranje je to.
    Pljunite zakon o prohibiciji. Kako se boriti protiv nepravednog zakona? Gde može da se kupi jeftino alkohol posle 22 u Beogradu? Kako ćete da se snađete? Hoćete sada da se izdrogirate travuljikama, mesto da povučete 3 ladna piva ispred radnje? Hoćete li da pijete mlako pivo koje ste kupili u 21.45? Hoćete da tučete roditelje, da se odreknu lekova za pritisak, da bi vi imali za jedno pivo u kafiću? Hoćete li da istučete kera? Hoće li se neka od vas prokurvati da joj platim pivo?

• Rasni

Sranje moze se kupiti pre deset pa stekati

• Dragisic

Opizdiš roštilj sa ortacima. Posrčete 5 gajbi i sad, niko u gradu neće da ti proda još jednu ili 2 gajbe, a taman ste se zgotivili. Nije to u radu.

• Rasni

Ma nek se jebu

• gabrilo

Kod mene ionako ništa ne radi posle deset...

• Dragisic

Ja nekade pijem od 5.

• Синиша Вуцо

Дал могуће да смо толико незаинтересовани за ову тему. Никаква моћ окупљања и допуштамо да нас јебава ко хоће. Е моји Срби. Тако нам и треба.

• KBO!

sve sami klaberi na vuki , ne dotiče ih sirotinja što pije po parkovima
    DUVAJ GA SIROTINJO KADA NEMAŠ ZA KLABING!!!

• Milos-88

Sto bi reko BDM mudo.

• Valdemar

Ja sam mislio da će to da se ukine kad ode Đilas, ali Vučić, svaka mu čast, za samo nekoliko meseci koliko je na vlasti u Beogradu, uspeo je da zadrži stare imbecilne zakone.
    Inače, u mom malom mistu meni daju i posle 10, u stvari daju svima koje znaju. Valjda je tako svuda u lokalu, a sad baš u centru BG-a ne daju.

• Johnny Kurajber

Verujem da je svako već dovoljno pio u svom kraju da može da razvije ovaj odnos sa lokalnim dilerom piva.

• Valdemar

Dobra akcija :) Zajebano je samo u većim prodavnicama gde ima kamera. Tu nemoš dobiti ništa.

• Valdemar

Naravoučenije: na sledećim izborima glasaj za nekog ko će ti dati pivo posle 10, ili natankuj količinu pre deset. Ja sam sinoć bio u takvoj situaciji da tankujem. I onda je moralo sve da se popije pre razlaza, i nije mi sad dobro.

• Марко 

какво искусно рекламирање џДДД

јебе ми се за прохибицију све док ми ради Банби 24/7 на 4 минута од гајбе

• Johnny Kurajber

какво искусно рекламирање џДДД

Osetio sam se kao ekspert za marketing u trenutku dok sam ostavljao link :)

• Johnny Kurajber

јебе ми се за прохибицију све док ми ради Банби 24/7 на 4 минута од гајбе

Taj fazon, znaš svog lerdija, daće ti posle 10.

• Valdemar

Čuvaj se samo kad dođeš u kraj gde te ne znaju, najebaćeš, brteeee!

• enemyofthefreeworld

Valjda je tako svuda u lokalu, a sad baš u centru BG-a ne daju.

Ма на оној трафици на студењаку би ти продали и тенк да имају... А и тенк би имали да може да стане, лололо. Толико алкохола продају да им се више исплати да игноришу и плаћају потенцијалне казне него да не продају уопште.

• Bruce

uzmeš metalnu kofu, sipavodu, staviš vops u vodu, ubaciš šaku uree (veštačko đubrivo) i za tri sekunde imaš smrzlo pivo - iskusni nose kofu, balon vode i tri gajbe na livadu pa tamo cirkaju