Chemtrails

1. pa zdravija je pasteta od polovine GMO voca i povrca

2. Kol'ko je ovo kul.
    E, da. Baš sam danas tražio nešto o ovim chemtrailsima, al' nisam naš'o, možda neko zna.
    Kako se zove to što se nalazi u chemtrailsima, što je lakše od vazduha, pa ide uvis i ruši ozonski omotač?
    Na f počinje, kol'ko se ja sećam.

3. ljudi bre, niste valjda ozbiljni?

4. Ronnin, jel mislis na Freon?

5. I zasto bi uopste bilo cudno ovo za kemtrejlse? Sto neko rece ranije, elitama je u interesu da imaju bolesnu i zaglupljenu populaciju.

6. leela

Ronnin, jel mislis na Freon?

E, jes, svaka ti čas'. Trebalo mi za defku, al' jebeš ga sad.
    Hvala u svakom slučaju.

7. http://www.youtube.com/watch?v=ghhOQqxj0vs
    za ovo na 00;03 niko mi ne moze reci da je avion

8. pocrkaćete ko govna i tu nema ništa da se preduzme.
    ŠTA OŠ TI DA ŽIVIŠ ORLOVA VEKA?

Jebala vas više ta paranoja...

9. pa da barem znam od cega cu crci

10. Towelie_
    I zasto bi uopste bilo cudno ovo za kemtrejlse? Sto neko rece ranije, elitama je u interesu da imaju bolesnu i zaglupljenu populaciju.

pre sat vremena

da, al ako uzmes i sipas tako odozgo, ne mozes bas da kontrolises i po eliti da ne popada... kazete to amerikanci nama - cela prica o ovoj gluposti je dosla otud.

11. ustvari, izvinite, iznosim argumente, a eeko da necu.

tako da, ocigledno je da ste glupi ako verujete u ovo.

12. Da li je moguce da niko nije spomenuo HAARP?!

13. da, al ako uzmes i sipas tako odozgo, ne mozes bas da kontrolises i po eliti da ne popada

Ал' ти је аргумент јебало век. Опште је јелте познато да елита нема обичај да уништава природу у којој живи. И сем тога, поред свог новца и моћи које поседују, верујем да се много секирају за евентуалне последице по њих.

tako da, ocigledno je da ste glupi ako verujete u ovo.

Верујемо? Шта има да верујем или не верујем, не знам ништа о томе. Ради се само о основаној сумњи да се нешто лоше по нас дешава. Док се не изврши објективна истрага, за коју сад не постоје услови, коју ми не можемо да обавимо, остаје нам само да пратимо ситуацију, да се информишемо. Наравно, кога интересује. Дакле, то не значи да ВЕРУЈЕМ да заиста сипају неки курац по нама, само разматрам могућност. А глуп је онај ко из чисте задртости тврди нешто, а нема никакав реалан увид у ситуацију. Никакве обављене анализе, приступ било чему.

rasan troluje.

На Вукајлији је одавно утврђено да свако чији се ментални склоп макар за нијансу разликује од опште прихваћеног, тролује.

Da li je moguce da niko nije spomenuo HAARP?!

Могуће је, као што је могуће да си анонимац који снајперише форум већ дуже време и покушава да скрене пажњу на себе исмевањем онога што је видео да исмевају овдашњи "кул" аутори. Шта ћу, тако сам склон теоријама завера.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.