AAAAA, debeli spamer... Banujte ga na godinu dana. Lololo... Aleksinac sa onim bocnim ulicama u centru jebe... Ko je ono projektovao, da mu spavam majku :D
šta bre?
to ti je urbanistički plan iz 'iljaduosamstoineke! aha! ste imali vi to, stojko! :D
zezam se.. ali stvarno imaom neki fazon mnogo star urbanistički plan koji obuhvata tu, jednu glavnu i dve sporedne, normalne na nju i međusobno paralelne.. no, sada se sve izmenilo jbga.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ma može bre :)
ee da, posle idemo sa giletom u kafanu :)
Па мислим, кад могу БеОгрАђани, и ови изнад њих, можемо и ми да се скупимо. :)
taj rad b'e komšo.
da li je neko rekao kafana?
prvo gile, pa ja :D
De ste be Nislije?
eve ne :D
a šta li se ja javljam kad ne spadam u tu grupu.. nah.. nema veze :)
Nisam ni ja Nislija, ali posto imam tamo stan, mogu da se ubacim u drustvo :D Inace, Sokobanjac! :)
BičBožiji, buržujčino jedna! 'De ti nemaš stan?
aleksinac ftw! :D
AAAAA, debeli spamer... Banujte ga na godinu dana. Lololo... Aleksinac sa onim bocnim ulicama u centru jebe... Ko je ono projektovao, da mu spavam majku :D
Kako bočnim ulicama? Hoću reći, kad bi sve išle paralelno, morali bi preskakati zgrade da bi došli do kuće...
šta bre?
to ti je urbanistički plan iz 'iljaduosamstoineke! aha! ste imali vi to, stojko! :D
zezam se.. ali stvarno imaom neki fazon mnogo star urbanistički plan koji obuhvata tu, jednu glavnu i dve sporedne, normalne na nju i međusobno paralelne.. no, sada se sve izmenilo jbga.
Urbanistički plan u nas Srba je urbana legenda.
e spemeru, aj begaj da te ne vi'm. nije ovo tvoj kraj :gej smajli:
:P
Mislim da samo kod vas oni koji idu sporednom ulicom imaju prvenstvo prolaza :D Dodji u Sokobanju pa da vidis sta je uredjenje (mi nemamo ulice :D)
Nemojte tako... Ja sam dva puta prošao kroz Aleksinac!
Dobro je da si ostao ziv. Lololo. Ja kad idem u Nis, idem preko Knjazevca :D
Tako je, Bozicu, begaj. Vidis da pricam sa devojkom koja mi je FREND NA FEJZBUKU a da ona to ni ne zna 3:)