Niški lobi

1. Dobro, evo oterali ste me! Nadam se da ste srećni sada... :'(

EDIT:I mi debeli ljudi imamo osećanja! A kako je Crnjanski rekao, debeli ljudi imaju sklonost ka izuzetno lošem raspoloženju bez očiglednog razloga. Zamislite samo kakvi smo sa razlogom...

2. Ah... Vi okrutni južnjaci, zbogom...

3. i ja sam debela, al' sam srećna :P

4. Citiraću Garfilda ovom prilikom...

Jer ja sam lenj, srećan i debeo!

5. a ja sam ružna, pametna i mlada :)

6. Jebiga, ne mogu vas razumeti, ja sam lep...

7. Ja sam lep, pametan i mlad. lolo. Uvek sam bio skroman :D Kristina, solidarisi se sa mnom. Budi i ti lepa. Pusti Bozica nek' bude debela macka :D

8. Ziljavo il' nikako! :* <3

9. a voleli bi da ste normalni..

10. Hej, bejah u Niš za vikenad.
    Očaro me buvljak! :) Ali, pokvarilo mi jedno utisak: u sred Niš da nema nigde niško pivo! Nema smisla... Niije humano...

11. u sred Niš da nema nigde niško pivo!

Da bi pila niško pivo, moraš da odeš 'pred zadrugu. :D

12. Dobar dan ljudi ja sam novi član Vukajlije. Iz Prokuplja sam i trenutno na studijama u Nišu... Samo sam hteo da pozdravim zemljake

13. Нишлије, има ли вас?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.