Јужњаци, јел позната некоме реч ''бандза'' лоло? Значење је, отприлике, сивоња. Или сам то само ја чуо. Ово ''дз'' се изговара као један глас (овако некако...нажалост, немамо у језику слово за њега). Ако гугл срч не лаже, на вуки није дефинисано, међутим имамо бандзу међу ауторима.
Али није ти ово питање адекватно за тему о Нишлијама. Не знаш ти брате кад дође цопина из Бујановца, или још боље из села поред Бујановца па кад почне да се " фрља с неки изрази ". Ладно га понекад не разумем иако сам из Лесковац. Нишлије само са акцентом кубуре, а што се тиче израза, тешко да ћеш чути нешто од њих што нећеш моћи да разумеш.
Па зато сам се обратио свим јужњацима.
Ја стварно не знам много људи јужније од ЛЕ, из Врања, Бујановца, итд, али знам из Власотинца неколико. Ти људи су мин 5 пута већи бугаро-македонци од нас хаха. Разговор с њима је КОМЕДИЈА.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
знам за те форе, већ су и смориле, али ова два су дојаја.
ништа, ето ти сад материјала за дефку :д
Јужњаци, јел позната некоме реч ''бандза'' лоло? Значење је, отприлике, сивоња. Или сам то само ја чуо. Ово ''дз'' се изговара као један глас (овако некако...нажалост, немамо у језику слово за њега). Ако гугл срч не лаже, на вуки није дефинисано, међутим имамо бандзу међу ауторима.
едит:
мали пример, прва и трећа њушка с лева на овој фотки су ливене у калупу за бандзе
http://www.dodaj.rs/f/2C/7i/1dvURQzo/bandze1.png
Вероватно мислиш на бандзова. ( дз читај као...знаш већ, дз (дзиндза (слина))). Јебале ме заграде. То ти је нешто као тулча, булча, чутуран и сл.
То дз је македонско s (дакле у ћирилици) и користи се у речима као што је sвоно (звоно).
Ѕ (ћириличко)
Хах, шоми дочарао примерима.
Е, е, е то Цоунт. Нисам знао да македноци имају то слово и да смо га и ми имали.
Kako vas nije blam da imate grupu Niški lobi jbt?
Али није ти ово питање адекватно за тему о Нишлијама. Не знаш ти брате кад дође цопина из Бујановца, или још боље из села поред Бујановца па кад почне да се " фрља с неки изрази ". Ладно га понекад не разумем иако сам из Лесковац. Нишлије само са акцентом кубуре, а што се тиче израза, тешко да ћеш чути нешто од њих што нећеш моћи да разумеш.
Postoji i izraz "дзиндза". Znači, sa dva дз. Znači isto što i slina.
Па зато сам се обратио свим јужњацима.
Ја стварно не знам много људи јужније од ЛЕ, из Врања, Бујановца, итд, али знам из Власотинца неколико. Ти људи су мин 5 пута већи бугаро-македонци од нас хаха. Разговор с њима је КОМЕДИЈА.
едит: хахах, да, перинхо.
Ja mrzim nišlije.
Plakaću kad te budem pokopavao lolo
Ću te bacim u smrt
Samo da se upisem... da mogu da pratim sta moji juznjaci pisu.
крушевац је главни град, јебеш ниш и београд хехехехех, живела јужна србија, ал ниш не може да буде престоница, превише бугара, зајеби то!
Će bude kace odvojimo.
Niš, Kragujevac i Sombor. Tri najgora grada u Srbiji. Mrzim sva tri.
Svaki grad u Srbiji osim Beograda je đubre, donekle Novi Sad.
Svaki grad u Srbiji osim Beograda je đubre, donekle Novi Sad.
Озбиљан или тролујеш?
па реално баш је хендикеп да си рођен било где осим у бгу. тим пре што се нажалост све остало распада и стагнира и назадује.
Читајући постове изнад
http://www.threadbombing.com/data/media/54/homer_facepalm.jpg