Niški lobi

1. знам за те форе, већ су и смориле, али ова два су дојаја.

ништа, ето ти сад материјала за дефку :д

2. Јужњаци, јел позната некоме реч ''бандза'' лоло? Значење је, отприлике, сивоња. Или сам то само ја чуо. Ово ''дз'' се изговара као један глас (овако некако...нажалост, немамо у језику слово за њега). Ако гугл срч не лаже, на вуки није дефинисано, међутим имамо бандзу међу ауторима.

едит:
    мали пример, прва и трећа њушка с лева на овој фотки су ливене у калупу за бандзе
    http://www.dodaj.rs/f/2C/7i/1dvURQzo/bandze1.png

3. Вероватно мислиш на бандзова. ( дз читај као...знаш већ, дз (дзиндза (слина))). Јебале ме заграде. То ти је нешто као тулча, булча, чутуран и сл.

4. То дз је македонско s (дакле у ћирилици) и користи се у речима као што је sвоно (звоно).
    Ѕ (ћириличко)

5. Хах, шоми дочарао примерима.

Е, е, е то Цоунт. Нисам знао да македноци имају то слово и да смо га и ми имали.

6. Kako vas nije blam da imate grupu Niški lobi jbt?

7. Али није ти ово питање адекватно за тему о Нишлијама. Не знаш ти брате кад дође цопина из Бујановца, или још боље из села поред Бујановца па кад почне да се " фрља с неки изрази ". Ладно га понекад не разумем иако сам из Лесковац. Нишлије само са акцентом кубуре, а што се тиче израза, тешко да ћеш чути нешто од њих што нећеш моћи да разумеш.

8. Postoji i izraz "дзиндза". Znači, sa dva дз. Znači isto što i slina.

9. Па зато сам се обратио свим јужњацима.
    Ја стварно не знам много људи јужније од ЛЕ, из Врања, Бујановца, итд, али знам из Власотинца неколико. Ти људи су мин 5 пута већи бугаро-македонци од нас хаха. Разговор с њима је КОМЕДИЈА.

едит: хахах, да, перинхо.

10. Ja mrzim nišlije.

Plakaću kad te budem pokopavao lolo

11. Ja mrzim nišlije.

Ću te bacim u smrt

12. Samo da se upisem... da mogu da pratim sta moji juznjaci pisu.

13. крушевац је главни град, јебеш ниш и београд хехехехех, живела јужна србија, ал ниш не може да буде престоница, превише бугара, зајеби то!

14. Će bude kace odvojimo.

15. Niš, Kragujevac i Sombor. Tri najgora grada u Srbiji. Mrzim sva tri.

16. Svaki grad u Srbiji osim Beograda je đubre, donekle Novi Sad.

17. Gvozdenovic
    Svaki grad u Srbiji osim Beograda je đubre, donekle Novi Sad.

Озбиљан или тролујеш?

18. па реално баш је хендикеп да си рођен било где осим у бгу. тим пре што се нажалост све остало распада и стагнира и назадује.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.