Нај цупика на сајту!

1. Samo da potpišem JTU-ov zaključak.
    ''п.С. ова тема је шовинистичка и сексистичка и објективизује жене! Стидите се...''

2. Љижанине, матор сам ти ја за то. И ожењен. :)

3. Ja se lozim na mozak, pa zanemarujem izgled, tako nema diskriminacije:

Euglena
    Insolent
    Elenna
    Energija
    Mat
    Majav
    Nadlanu.mom
    Mapa
    Zirafko
    Izvinjavam se ako neke nisam izanalizirao, pa nisu na spisku.
    :-)

4. 1. Elenna - osoba koja me je "kupila" svojim vedrim duhom, beskrajnim razumevanjem i iskrenošću. Moja virtuelna druga "polovina jabuke" :)))))

2. Euglena - očigledno svestrana osoba, čiji me komentar uvek nasmeje, šarmantna pritom :)))

3. Insolent Defender - oštra, pravedna, inteligentna (pritom "savremenih shvatanja" pošto mi bez problema i teških reči dade "razvod") :)))

Zapravo, nijedna zenska osoba nije ostavila ružan utisak na mene, i bilo bi bar još tuce njih o kojima bih mogao da navedem niz pozitivnih osobina, ali recimo da su ovo moji prvi "pikovi". :))))))

5. Ja za sad glasam samo za:
    K@rizmu :)

6. khm.. da dodam i ja 'top 3' :D
    1. Euglena
    2. Oštra
    3. Šmizla

7. Каризма дефинитивно најзгоднија :)

8. Christine
    ..........
    ..........
    DLZ
    Artemida
    Domina
    Ivana

redosled nije rang lista, vec nasumicno, osim prvog mesta :)

9. I naravno zelim mir u svetu...

10. na sta si to stala, nesreco, u onim stiklama? Pa ti si,zeno,kaskader!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) mada mi ove slike nesto poznate....hm.... sad si me bacila u rebus:))))

11. Svi misle kad vide tu sliku da stojim na vodoktlicu ili na dasci od wc solje!:))))))))))))
    A bilo je izvala da stojim na bojleru!:)))))))))
    E,pa mogu do sutra da pogadjaju na cemu stojim.:))))))))

12. Овој Роцкангел изгледа много криво што је нико није номиновао, па се попела на каду, са све поткивачким полупрофилом. Ха-ха!
    http://vukajlija.com/potkivacki-poluprofil/63056

Пази, лако склизне та новина, па се преврнеш. xD

13. Ma stoji na rolni toalet papira, vidite kako je nestabilna :)))

14. Ahahahahah, e i ja ću za nju da glasam, dok ne pogine sa bojlera. Rockangel, ulepšala si mi dan, :DDDDDDD

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.