Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Vratimo se stalnim aktivnostima!!!
jebalo vas napušavanje
zamalo izginusmo ki mančester!
Ja imam pravo na ime teme koje ocu ja !!!
FOKUS NAPUŠAVO KELTA A PROŠO BEZ BANA!
jebote ja nikad nisam ni bio banovan. FOKUS DEVICA!
jebi bugare
Za Džonija Kurajbera
Ovo si rekao na nekoj temi otvorenoj za pljuvanje Jebača, ali ako zanemarimo ovaj slučaj, je l' ja grešim ili određena ekipa ljudi razvija atmosferu linča prema autorima tipa Valdemar, Celt, i slično. Možda grešim, ali pitam tebe jer smatram da je sa tobom moguće pričati. I neko je još rekao da nema više kvalitetnih tema na forumu, da su otišli sa sajta i slično, ne znaž, meni to ne pije vodu jer sam sa pola ljudi sa vosa pričao o svemu i svqačemu i zapravo znam da i ti možeš da se aktivno uključiš u neku ozbiljniju temu. Ono što meni pije vodu je dase na svakoj temi koja ga ne zanima nađe neki iaprdak tipa Ja sam rasan ili SiM ili tako neki debil, kog prate još dva debila i usere temu. A onda isti taj debil pljuje nekoga ko sere po njegovoj temi. Pa taj debil od Rasnog je i Radetovu temu sa tutorijalima uzeo da spamuje. Prosto me blam da se pojavim na Zvezdinoj temi pored takvih glava. I zovite me pičkom, ali da, takve mentole treba trajno banovati.
Ja imam pravo na ime teme koje ocu ja !!!
Tuži ga za rušenje ljudskih prava, slepče.
Reme, aj da ti ja odg iako mi se nisi obratio, znam da nećeš zameriti...
Prvo ovo sa linčom...ja se sa valdemarom prepucavam vrlo često ali nikada nisam ni pomislio da nekoga nahuškavam na njega, debilski bi bilo. Protiv kelta nisam imao ništa dok nije postupio pičkanski. Naime, mod je, ima prava, dođe zatvori temu, ćao. Neko se buni? Ban i kraj. Čemu podjebavanje i počinjanje prepucavanja? Tako da ta priča o atmosferi linča Kelta nema veze sa mozgom.
Ozbiljnih tema ima ali vrlo malo. Jebiga, niko nikome ne brani da otvori ozbiljnu temu a sad što niko neće to je već drugi problem... Dva spemera koja naiđu ne mogu da sjebu konverzaciju na temi a i lako odustanu kada vide da ih niko ne jebe ni dva posto.
Ja sam se prvi ispod pojavio i rekao mu da odjebe od te teme jer je jedna od malobrojnih koja nečemu vredi.
Kao prvo Reme, ako nisi primetio kakvu atmosferu Jebač pravi proteklih jedno godinu dana na sajtu, jebiga, šta da ti radim. Ne bih da nabrajam. Mislim da je zaslužio više od jedne teme odavno. Mada ja sam bio dobar sa njim dok nas juče nije nazvao šabanima i određivao nam dužinu bana.
Valdemara nikada nisam napadao....stvarno ne znam. On mi je OK lik. Malo sam se nešto dokačio sa Stevanom, ali i to je rešeno. Čak i to što je Stevan tražio ban gledam drugačije nego ovo, jer Stevan je tražio kada smo preterivali na temi koju je otvorio i za koju je lično vezan. Za Kelta shvatam da se zajebavao i da mu je bilo dosadno, pa aj malo da jebem ove, ali realno i mi smo se zajebavali, a daleko je to od atmosfere linča. Mislim Kelt je mod, verovatno i najstariji mod. Može da nas usere kako 'oće. Eto ostavi ban od 180 dana i ćao.
Sve u svemu, protiv sam bilo kakvog linčovanja i atmosfere linča, ali šta se već duže vreme radi na sajtu nekim ljudima nije humano. Počevši od Loksija pre više od godinu dana.
reme, nemoj da se sekiras, nit ima tu nekog linca, nit me boli kurac za virtuelnu reputaciju, i dal ce da me neko ovde voli ili mrzi, kao verujem i ostalima.
pseto, banovao sam te, posto sam hteo na temi da kao nesto ozbiljno pricam, pa da poplasim druge da se ne pretvori u spem "aaa bugari jepte se". tebe sam, posto mi se cini da bi se ti najmanje naljutio za tako nesto jer sam skoro siguran da znas da cu da te odbanujem za par sati. i sa ostalima manje vise isto... kako god smorila me tema brzo.
ova tema sa navijacima, zajebavali smo se, sklonio malo dok se ne vrati na staro, pa cu da je vratim. bitno da se menjaju stvari i da se kenja o necemu, inace dosadno postane.
izvinite sto proslo malo vise da vas odbanujem, dosli mi gosti pa bilo nekulturno da sedim za laptopom.
zajebavao sam se malo, sedeo kuci za vikend. otprilike ko kurajber sto kaze. da hocu, mogu i bez razloga da banujem. opsuje me neko, trajni ban, uvredio me. sad sto sam ja podevao, to se progleda kroz prste, zale se par sati po forumu i to je to, ode autor.
i to se desava... za te stvari najvise kenjam drugima po mod forumu.
Ja sam to skapirao tako....a i sve što sam ja napisao je u potpuno istom duhu. Naravno da sam znao da ćeš nas odbanovati. Nije da svaki dan divljamo po sajtu, pa da toliko dobijemo. Bilo je smešno i zajebancija sve.
Ne radi se ovde o vama trojici. Za svu trojicu znam da ste ok. Ali se radi o glavama kao što je Rasni. Realno vejvrajder je makar dete, i smara do jaja, kapiram da mu rastu muda kad se piše o njemu, ali ovaj je poseban slučaj. Mislim, koji kurac, nije da branim ikoga, ali jebote, mene smara kada pokazuje koliko je "kul" tako što pokušava da sere po bekome. Celte, nije stvar u tome da li tebe vređa ili ne, znam da te ne vređa, ali brate, mnogo guši svaku konverzaciju, makar ista bila sprdnja. On SiM i par glava sa grobarske teme, ne mogu sad da se aetim koji su. Jebote, oduvek sam bio za što više napušavanja, ali brate ovi smaraju. Em što su prozivke na nivou dvogodišnjaka, em što braze guše sa "Limarom". Realno, ok je sprdati nekoga i sve to. Ali postaje retardirano kad nekoga ne ispuštaš iz usta bio on tu ili ne.
Ne radi se o tebi u tom postu. Ne znam zaista za Jebača šta je i kako je. Nego se radi o tome da su neki od tih ljudi ispred kojih je Džoni stao teški debili. Ponavljam, lep deo tih ljudi.
a ko je taj rasni i SiM? nesto mi poznata imena, a opet nikad cuo za njih.
mora da bas nikad nisu napisali nista dovoljno normalno da ih zapamtim...
aaaa, "ja sam rasan".
ma pusti, ignorisi ga, budala. juce se uvatio zeca i bugara, nekako skapirao da me to vredja, pa ceo dan mlati po temi sa jos jednim, na foru "uuu, zajebasmo kelta, mnogo smo ga navredjali", a u realnosti ih zaobilazimo ko cigančiće.
popiće kad-tad trajni, kad bas nekome stane na žulj i toliko.
ne vidim razlog nerviranja zbog tih marginalnih likova...
nego, ko je SiM?
jebote, ovog "rasnog", ne mogu da provalim ako mu se ne napise ceo nadimak, a cak mi i pvt-ove slao :)
Reme malo preteruje, ja sam došao ovde na temu na kojoj evidentno nemam šta da tražim, i onda sam kenjao, pa su me napušavali, ali ništa nisam lično shvatio, a i što bih. Neko se istripovao da sam napisao da su navijači glupi pa počeo da me pljuje, ne znam više ko, ali taj nije shvatio poentu onog što sam napisao, a možda sam i ja bio nejasan. Verujem da mnoge ljude nervira kad počnem da tupim tamo gde nemam pojma ni o čemu, ali mislim da nisam najgora forma spemera koju je ovaj sajt video, a ni najgora forma spemera koja trenutno postoji na ovom sajtu. Ako sam nekog normalnog uvredio, žao mi je, izvinjavam se još jednom.
E sad cu i ja da napisem post duzi od mog kurca. Mi smo se ovde zajebavali na temi a onda nam se i kelt prikljucio bilo je jos zanimljivije sa bugarima i zacevima nego ovo redovno prozivanje.Onda je banovao pseta na 180 dana i prosirili smo zajebanciju na 7 tema i definicije. A onda se pojavio veliki bac najmirniji autor na vukajliji koji nikad nikome nista lose nije uradio i trazio da se stvarno banujemo. Inormalna reakcija na to je trpanje debila. A ti Reme ako ti nije zanimljivo nemoj da ulazis na temu. Ja nikada nisam nikoga prozivao po zvezdinoj temi od kada imamo ovu. A sto se tice moga postovanja ja mogu da se smirim i da postujem nesto kao stevan ali to nije zanimljivo. Ja mislim da je zanimljivije debilisanje ali dobro. Pretvorimo forum u ana.rs gde nema napusavanja ni spermovanja.
Sim je scouser.
JEBI ZVEZDUU BREE MI SMO SAMPIONI A ZVEZDA SE GASI AAAA