Tema za navijačka prepucavanja

1. Evo dogovor. Ja neću dolaziti na ovu temu, a ti nemoj dolaziti ni ja jednu temu na kojoj jemaš šta pametno da kažeš, dakle, ako ti se spamuje, spamuj teme na kojima se ne razvija smislena diskusija. Ali ne tebi smislena, nego ljudima koji komentarišu tu temu. Ne može da se živi od vas spamera više

2. Valdemare, ok je to. Ali ti si makar svestan da nemaš šta da tražiš ovde. Ali onda dođe neko za koga je evidentno da nema šta da traži na nekoj temi i namenski se posere po istoj. Ne radi se o prozivanju uopšte. Nego što ljudi sisaju kurac i poserqvaju se po svemu što se njih ne tiče.

3. Reme ok ja necu posetiti niti jednu temu osim ove, zvezdinih(da podelim neku vest), transfera blama, podijeli sa vukajlijasima, sta slusate trenutno, smesan skrin print , nekih novih koje ce se otvoriti i jos par ovih svakodnevnih tema. ETO meni vise i ne treba.

4. Јел могу ја нешто да изјавим за новине? Видим да падају саопштења па ај да и ја издам једно, јбг Ћоки ми је председник...

Прво Келте: болео ме баш курац за бан, то си био у праву...ја немам ни дупли налог јер ми се јебе баш. Друго, бан сам заслужио чим сам ти псовао породично стабло. Треће, ја сам дао идеју да се спемује све, још један плус за бан. Додуше, била је предугачка банија али ми је било драго због тога јер оно, то говори да сам те изнервирао ОПААА. И последње, спрдња је била, бар је било занимљиво на сајту један дан... Е, курац, има још нешто: бановао си ме када сам постовао на "озбиљној теми" али није да сам спемовао...ја сам изнео своје виђење мера штедње јер нам је економија у курцу-рекао сам да запослимо Бугаре јер раде јефтиније. А наравно, знао сам да нас чекаш на другој теми па нисам могао да одолим, још када сам видео да си тамо задњи постовао а 5 модова активно на теми зјуууууу

Владемаре: Дошао си овамо голом гузицом међу пијане турке...наместио си се и трпали смо те колико је ко могао, јебига. На другим темама када уђемо у расправу покушавам да аргументовано расправим са тобом, на овој теми не иде то тако...

Ременски: Дижеш џеву брате а откад је отворена ова тема на оним звезда/партизан нема спема и владало је "примирје" што се тиче прозивки...то је највећи плус ове теме. Овде дођу, најчешће, расни и џони и испичкарају се, дода се још неко ко је ту и до јаја, сајт миран.

И да не буде офтопик пошто ВИ СВИ САДА У СТВАРИ СПЕМУЈЕТЕ ДА СЕ ОБРАТИМ И ЏОНИЈУ: НАПУШИ СЕ ЦИГАНСКОГ КУРЦА АЛЕАЛЕАЛЕ КО ВАС ЈЕБО ГОДИНАМА ЈЕБАЋЕ ВАС ЈОПЕТ!!1

5. Red bi bio da se vratimo prozivanju ja ovako vise ne mogu.

6. Onda se necemo nikada napusavati.

7. Vratice temu u aktivene ali ce napisati navijaci pederi. Onda se mi bunimo i tako sve u krug. Izgleda da se na ovom sajtu ne ceni zajebancija nego ,,ozbiljno postovanje,, (proseravanje) kao Valdemarovo.

8. ,,Pakao Juga,, ja smatram da su navijaci kluba FK Crvena zvezda(delije) bolji od navijaca FK Partizan(grobari). Jer u prethodnoj polusezoni(2013) su imali vecu popunjenost stadiona. Tacnije, po svakoj utakmici navijaca FK Crvena zvezda(delije) je bilo vise za 34,92% u odnosu na navijace FK Partizan(grobari). Ovo dalje implicira da su navijaci FK Crvena zvezda(delije) bolje u odnosu na navijace FK Partizan(grobari) jer daju vecu podrsku svome klubu(FK Crvena zvezda).

9. JEL TREBA OVAKVA DA NAM BUDE TEMA???

10. Ма јок бре расни, ПОЛИВАААААЈ!

11. Pakle vema je stadion pun jedino kad je derbi posto ga mi napunimo spermom!!!

12. ГЛЕДАМО ВАМ И РИБЕ ЗГУЗА ОПААААА

13. DELIJE TURSKI KONJUSARI VI STE CIGANI DECHKO KRCUN VAM JE OSNIVAC, CRVENO JE PEDERSKA BOJA

14. PA DA VAMA PUNA TRIBINA RIBA LEPO SI REKO, JA NA CELOJ JUZNOJ TRIBINI NISAM VIDEO NI JEDNOG MUSKARCA.

BOLJE KRCUN NEGO NJOFRA.

15. copy paste ste decxko

16. Malopre me ugazila 4 ko picku. I TO ZBOG ZVEZDE. Isao ti ja sa zvezdinim salom i idu 4 debila i kaze mi jedan ruzan ti je sal a ja njemu - ko tvoja sestra. Ih kad su krenuli da me gaze. Jebali su mi majku.

17. Pakle, banovace te bez razloga...imas pvt

18. Псето, зашто да га банују?

Шта се дешава, расни јел си жив , треба ли крв да се донира, бубрег било шта?

Ко је Сантјаго Бернабеу, зашто смара и шири лажи, браћо шта се ово дешава, откуд дође та несрећна миса’ ко је овај пламен распалио?

19. Ja sam zv izbrojao sam 7 modrica i nateceni nos. A sal sam stavio zato sto je na Romaniji trenutno -15.

20. Расни хајдук с горе Романије, ђено Турчин уићи не смије!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.