Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Čestitam. Zasluženo.
http://www.youtube.com/watch?v=AoJhN4L1ZSI
Скандалозно суђење, баш навлачење у свакој ситуацији. Ал показали смо се добро, стручном терминологијом гробарима из дупета уста!
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1901666_769669779727142_809960062_n.jpg
Nije fino što smo smanjili šanse malom komšijskom klubu da se nađe u F4
Trebalo ih je pustiti!
Cestitam cigani, dobru utakmicu ste odigrali.
Ceracemo se jos jebiga.
Fala braćo grobarska
Guzićemo se još, i to što kažeš!
Хвала Газимудо. До Ф4...ако се пласирате, наравно.
MOLIM ONULATORSKU SEKTU DA PREIMENUJE TEMU U ''TEMA ZA SIMPATIZERSKA PREPUCAVANJA''.
ovdje, svi kada se sastave, nema pola navijača. i transferišu u pičku lijepe materine.
zatvaraj ovo.
Рихо, напаси ми се муда :(
Рихо нисам те видео вечерас, јеси на шипци био?
de si Riho, čestitam bod protiv Partizana!
Хвала Газимудо. До Ф4...ако се пласирате, наравно.
Posto ste vi 99% prvi, a mi 99% ne mozemo ni na drugo mesto vec visimo izmedju 3. i 4. , molite se bogu da ne budemo cetvrti.
Mislim znam ja da ste sad puni samopouzdanja,al jbg, slicno je bilo i prosle sezone.
Nije nas ni CSKA pobedio 3x za redom ,necete ni vi sigurno :*
Па ми нисмо ЦСКА, ми смо Звезда.
Ма Газимудо ја бих волео да играмо са вама. Шта курац, ако изгубимо ко нас јебе, до нас је, ал ако добијемо, следећа година ће бити тешка за вас
mama tie bila na šipci. mani me tih tarzanski fora.
Зрео одговор, храбар си видим и преко форума! Свака част, прави навијач!
ma brao. veliki bambi za tebe.
JEBI GLODARE OPA
NAPRED OBILIĆ NAPRED GUČEVO
SRBIJA DO TOKIJA
Па ми нисмо ЦСКА, ми смо Звезда.
Pa to i ja kazem, mora neko i Evrokup da igra. Greota da ostavimo da nas tamo samo divlji Radnicki predstavlja.
Ма Газимудо ја бих волео да играмо са вама. Шта курац, ако изгубимо ко нас јебе, до нас је, ал ако добијемо, следећа година ће бити тешка за вас
I ja bih. I tacno je ovo sto si rekao. Nama 2,3 naredne sezone staju u tu jednu utakmicu.. Al jbg,ako hoces da pobedis, ne smes da izgubis.
Mada, s obzirom kako je gazda coki oterao Silba nakon ispadanja iz EL, nece ni vama biti prijatno kad budete u zrebu Evrokupa.