Tema za navijačka prepucavanja

1. Слажем се, слажем се, ал опет сам за то, нема бежања нити се плашим Партизана. Кад смо губили по 30 разлике, долазили смо на црту, што би се сад то променило. Евентуално, волео бих да играмо у финалу САМО из разлога да ова говна остала немају представнике у Евролиги, јер би се само бламирали за џабе.

2. Ја само да те цитирам, да се не понављамо...

Pa to i ja kazem, mora neko i Evrokup da igra. Greota da ostavimo da nas tamo samo divlji Radnicki predstavlja.

3. Najbolje bi bilo sa partizanom igrati za titulu, aba lige zato trebamo cibonu šteliti kako znamo za 4. mjesto, da sjebemo ustaše pa onda bratski , kako znamo finale.
    BIRAM SRBIJU ISPRED ŠEŠELJA- Božidar Delić, general

4. Ја само да те цитирам, да се не понављамо...

Zna se ko je sampion u odmeravanju snaga sa velikanima evrokupa. :)))))

5. Хоћете изборити ви еврокуп? :)

6. Pa to i ja kazem, mora neko i Evrokup da igra.

Pa sad nije baš tako oni uvek imaju evroligašku grupu bez obzira da li igraju EL ili EC tako da se može reći da su iskusan evroligaški tim lololo

7. Душан нас брани ањњњњњ :*

8. pseto88
    Хоћете изборити ви еврокуп? :)

To treba da se izbori? Ja mislio da to igraju oni sto ne mogu nista da osvoje..
    Koi majndfak jebote

9. partizan shit, red star best

10. Al smo vas sinoc jebali to nije humano.

11. Pakao juga
    D+O+M+I+N+A+C+I+J+A

Al ste izdominirali.

12. Al ste izdominirali.

Tužno je da se vi ne čujete čak ni kad ste domaćini. Tu smo vas izdominirali OPAAAA

13. Издоминирали сте(можда?) групу грађана и симпатизера...група Делије Север не присуствује утакмицама АБА лиге.

14. група Делије Север не присуствује утакмицама АБА лиге.

Колико једу говна са тим. Није ми јасно шта желе да постигну, ни ја не волим ту АБА лигу али се преко ње долази до ЛЕ. То је факат.

Као што је факат да су фрагменти кичме Миленка Тепића пронађени јутрос у неком каналу у Вишњици.

15. Делије Север не присуствује утакмицама АБА лиге.

samo prividno.

16. Није привидно. Људи који су у групама под свеобухватним називом Делије Север можда присуствују утакмицама али група званично не присуствује...застава нема, организованог навијања нема. Дакле нешто слично гробарима(осим дела са заставама) код њих ко се први попне на шипку води навијање...

17. И не говорим да то оправдавам или не, тако су одлучили и тако раде, ја само кажем да ако су неки људи синоћ били надгласани то није било тако тешко, навијање у АБА лиги је као када игра репка(добро, не баш, ипак људи знају песме па се пева нешто, ал принцп "један почо сви наставили" је исти).

18. Група као група не иде на утакмице, што не спријечава сваког појединца да иде сам, индивидуално, за себе? контате? нећеш видјети заставу Делије север, изабрани, хероји, бригате, видићеш пун коп људи који су симаптизери, немају вођу немају бубањ немају хијерархију. Најобичнија публика :)

19. jašta. dobili ste bitku na parketu. to je ono što je bitno...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.