Tema za navijačka prepucavanja

1. Ja mislim da se treba otvoriti teme u kojoj se napusavaju oni koji misle da su najpametniji. I koji misle da ako pisu dugacke postove da su carevi. I tako te ljude koji bez razloga dodju na temu i nesto pocnu da pametuju.

2. Ja mislim da se treba otvoriti teme u kojoj se napusavaju oni koji misle da su najpametniji. I koji misle da ako pisu dugacke postove da su carevi. I tako te ljude koji bez razloga dodju na temu i nesto pocnu da pametuju.

Gle, zanimljivo, na Vukajliji se bune zbog malog trola. Otkud to? I čini mi se da osećam žaoku usmerenu lično ka meni, pa se ovim putem izvinjavam ako sam povredio nečija osećanja. Ovo je bio kratak post.

3. Idi na neku drugu temu pa se kolji sa granjankom.

4. Rasni tebe jebe ko stigne.

5. Кул ми је што га је напушио ал ми је некул што је дошао и овде да једе говна. ОФТОПИК, БАН, ГАРГИЈА!

ИНДИЈААААА, ПАКИСТАААААН!

6. Da, ali nekako moras priznati Pseto da je gotivno sto svako prodje, podoji ga kitom i nastavi dalje. Nema to veze ko za koga navija.
    On kaci 3 strane gluposti, bane onda neko, podoji ga tukijem i ode. To je to lololo

7. Djoni ja ne znam ko koga na temi doji danima.
    A sada veselo
    KAD SI BIO DETE MALO ...

8. moras priznati

Ал готиван ми је расан на овој теми, без њега ова тема не би била ова тема...

9. U zadnjih 7 dana vi ste podojeni jedno 120 puta a ja jedno 20.

10. ЈЕДВА ЧЕКАМ ДА ПОКАЖЕМО ГЛОДАРИМА ДА ИМ ЈЕ ЏАБА ШТО ДОВОДЕ ТОЛКЕ ИГРАЧЕ СА ЗВУЧНИМ ИМЕНИМА ЈЕР ЈЕ НАШЕ НАЈВЕЋЕ ПОЈАЧАЊЕ ШТО ЈЕ ОСТО КРНЕТА И ШТО НЕМАМО КОМЕ ДА ЗАВАЉАМО БАЈКА!

НАШ ЈЕ БАЈКО ЈЕБО БОЈАНУ, ЈЕБО БОЈАНУ, ЈЕБО БОЈАНУУУУ

11. Pa ja bi vise postovao kad bi imao sa kim da se raspravljam. To jekad djoni napise neku retardiranu pesmu ili napravi fotomontazu u paintu i pobegne.

12. https://www.youtube.com/watch?v=U1zGSG6EqYU

ВРАТИЛИ СМО СЕ
    ЈОШ ЈАЧИ НЕГО ПРЕ
    САД СМО СВИ УЗ ВАС
    ИДЕМО ДО ПОБЕДЕ

ИЈЕМТЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ

13. Pakle mozda je moja zastava losa ali ti svoju NEMAS!!!!!!!

14. Ko je dobio zadnji derbi?

15. Balije Vukajlija i Hasim Hucuk Rasni blajva kobas masni OPAAAAA

16. Djoni jel ti to na avataru seksualni partner?

17. Vasa je zastava boje duge
    cigani su pederi puse kurac mesto pljuge OPAAAAA