Tema za navijačka prepucavanja

1. cekaj bre, u cemu vam fora sa zecom? sklonim zeca sa avatara i sta? vise nema smisla, a vi ste i dalje pederi.

2. а ти си и даље недуховити булгарин и смарач :(

3. Celte ne mozes nas pobedeiti u prozivanju! lololo

Ceniš?

4. Zabolelo ga ovo za zeca, trpaj ga rasni sad do daske!!1

uuuuu :)

http://s13.postimg.org/c3er71j93/medium_rtt_gej.jpg

Ale aleeeeeee, dukatlijeeeee

5. Kelte vrati jebeno ime teme i ne izdrkavaj se. Ovo je tema u kojoj nije bilo spema(jer je sve spem), bez vredjanja kao na drugim temama i sa zdravom zajebancijom. Jel neko nekoga odavde prijavio za vredjanje ili tako nesto? Ne.

Ja nisam toliko ni postovao ovde ali mi je zanimljivije da udjem da vidim ko koga dzentlmenski prska nego sa na drufoj temi vidim ko ima zanoktice i ko na sta drka.

6. nemojte samo vise zeca, molim vas, rasplakacu se ovde. naljuticu se ozbiljno i moracu da vas banujem!

7. pseto, ne pokusavaj da budes ozbiljan na temi koja sluzi za zajebavanje, i da se navijaci vole u dupe.

8. Tako je. Sakri se pod plast bana ti oooosvemoguci moderatoru! Ne daj da ti neko podriva autoritet, ko sme ooooo tebi svemocnom da protivureci?! Debilu.

9. келте хоћеш да ти поломим пичку балаву?

10. Tako je. Sakri se pod plast bana ti oooosvemoguci moderatoru! Ne daj da ti neko podriva autoritet, ko sme ooooo tebi svemocnom da protivureci?! Debilu.

jebi ga, kad mogu. nemoj vise niko da je zakacio zeca!

11. http://p1.pkcdn.com/teenager-sitting-in-front-of-a-computer-monitor_144684.jpg

"келте хоћеш да ти поломим пичку балаву?"

12. Ne umem sa fona da okacim nista, okacicu posle ali evo ti razlog da me banujes jer si u mogucnostina: jebem ti dalju i siru rodbinu kurcem obojenim u crveno belo po sred picke. Jebao bih ti i muski deo porodicnog stabla al ste latentni pederi pa bi vam se svidelo.

13. Kelte znam ti IP adresu!

14. хахах погодио си са мојим тренутним аутфитом. шуља и циемров лаптоп.
    елем, еси ми добар? може нека одабрана :(

15. TRESEM KELTU PORODICNO STABLO KURCEM!!1

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.