Ја Професор ти говно

1. Šalite se? Meni mozak ispirali time još pre nego što sam umela i svoje ime da napišem. :) Bajkama se deca uspavljuju, bajkama. Moguće da su posle ovog govora deca otišla isto na počinak da zamišljaju sebe kao... profesora.

2. Šalite se? Meni mozak ispirali time još pre nego što sam umela i svoje ime da napišem. :)

:)
    http://4.bp.blogspot.com/_Ldo6gcEAKNk/TQPg4uOQMMI/AAAAAAAABA8/BC-Xi0TmXeI/s1600/76461_184752_10.jpg

3. :) a bila je i ona malo poznata sestra joj, Kraljica Leta, ili Proleća, ali medijski nedovoljno eksponirana, iako je ona, zapravo, imala najveći uticaj na... Ali neka. :)

4. Pre na Persefonu, jer je opozit toj Ledenoj, ali sada imam utisak da sam izmislila tu sestru. Postoji li neka verzija te bajke sa kraljicom u čijem dvorištu je leto, jer mi Gugl kaže da nema :)

edit: Kajl, Gerta, dve kraljice, led, ogledalo, zagonetka...u suštini, ta je i suvišna, moguće da ju je neko dodao tek onako...

5. ne postoji, to je Divova bašta...

6. Postoji, ali nije baš bajka, već SF. Labavo zasnovano na Andersenu.
    http://www.goodreads.com/book/show/139981.The_Summer_Queen

7. Znam za Divovu baštu, ne bih to pomešala!
    Ali postoji povezanost... :)

Nebitno. Ledena Kraljica je dovoljna!
    :)

edit:

Postoji, ali nije baš bajka, već SF.

E, to je već zabrinjavajuće.

8. ja čitao, više puta :)

9. Haha, mogu zamisliti sad moju profesorku Rajnu kako čita ovu temu i počinje da grize nokte i nervira se jer je priča skrenula sa nje :)

10. Професори децхко, збох чега сте тако арогантни? :)

11. Jer MI SMO PROFESORI!

12. ne čita ona Vukajliju, ovde ima previše profesora :)

13. Mogu zamisliti moto motivacionog govora koji drži vođa robota pobunjenih protiv ljudi: JER MI SMO PROCESORI!!!

14. Проф. Др. су ипак најарогантнија сорта људи хаха

15. Pa i ja bih bio arogantan gad da sam prof. dr. Mislim, i ovako imam visoko mišljenje o sebi, ali nemam taj fensi papir da ga okačim na zid i da mi svedoči o mojoj vrednosti, pa se zato često ponašam prilično skromno.

16. ja bi voleo da sam profesor pa da mogu popiti koju na poslu...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.