Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
to ti kažem....inače nisam konfliktan
npr. u Oblomovu sam napustio objekat radije nego da grunem konobaricu kurcem u čelo, kao što je pseto uradio amerikanki u guči
е да, јел то крамп си држао или трнокоп?
kramp
Ja dolazim najverovatnije ali mozda cu kasniti posto cu biti na Bjesovima pre okupljanja tako da ako kasni svirka kasnicu i ja...
Druže ovo je tema za Guču, omašio si.
meni rekli da lažem.
Lažeš kurac. Stoka se nadrogira ko da vole da ih obezbeđenje bije. Niti imaju pojma ni gde su ni šta su. Za prošlogidišnjeg festa, ispred bine ortak stoji po sredini i dolazi lik naginje se preko ograde kreće da se dere i unosi mu se u facu onako izvije se i plazi. I tako 5 puta. I drug ka kulira, fin je momak. E problem je što je pored stajao lik u obezbeđenju od 140 kila i 2 metra koji ima rata na Kosovu tipa 5 godina ukupno sa kratkim fitiljem i dođe te ga zadlani. Čemu jbt.
Ja bre gledo svojim očima! Štagledo, učestvovo u nekim tučama! Atmosfera na festu je na granici tuče i sukoba.
U GUČI SE ZA 7 GODINA NIKADA NISAM POBIO. ČAK NI U RASPRAVU UŠAO.
Ja reko što da ne, otišao, provod bio nezaboravan, a išao sam prethodnih godina na svaki birfest, i upoznao brdo dobrih ljudi, sad sam prvi put otišao u Guču i zaista čovek ovo mora da oseti, atmosfera, ljudi, provod..sve je totalno drugačije i mnogo prirodnije, jes da sam se ukočio od spavanja na zemlji ali je vredelo.
јебо темарко
de je knez lepri hahah
Pa možda se osećaš tako paranoično ako si ispao iz Žikine šarenice. Kladim se da bi Žika bio zgrožen Bir festom, samo bi gledao ko će da mu mune nož međ rebra. Doduše, ja bih...
Boksere, ne budi pas čuvar i ovde na sajtu. Jebe mi se ko je bio na Kosovu, ko nije, bio sam i ja. Imaš pravo da primenjuješ silu ako si ugrožen, ili ako ti pretpostavljeni naredi, ili ako proceniš da će tvoji saborci biti ugroženi ako ne reaguješ. A ako zadlaniš lika koji ti se drogiran plazi, u najboljem slučaju si neprofesionalan. Da ne kažem kreten.
ja paranoičan? volim te zaključke uličnih psihologa.
ne samo na festu već u celom beogradu je atmosfera kao što rekoh na granici. biju se ljudi ako se zakače u prolazu. e sada, što se ti nikada nisi potukao već navikao da te biju to je drugo. doduše, metalike su pičke generalno, čast izuzecima, pa me ni ne čudi.
Београд је такав једино у главама наложених џибера. Не поистовећуј Београд са сплавовима и фудбалским утакмицама.
kada oduzmeš splavare i navijače šta ostaje? kafanski ljudi, porodični ljudi i metalike. metalike su pičke i ima ih malo, oženjeni slabo izlaze znači više od pola ljudi odgovaraju kriterijumu.
šta si ti, pička ili metalička pička?
Plas van.
Колико минута дневно проведеш у купатилу мрштећи се на огледало? И колико пута поновиш за то време "шае било" и "ша глеаш"?
ti si sramota ovoga grada, nemaš duh sparte. ladno si reko kupatilo a ne vece geju.
SE MUA K TU PARL KOM SA?!
http://www.youtube.com/watch?v=okQJPUTQMqA
Decxko po malo lupaš. Kakav kurac pas čuvar, momci su tamo da održavaju red. Debilčine narkomanske koje se navare ko dupeta i povuko ko zna šta se debilišu jer izgube zdravu svest. Šta treba da ga pusti na binu ili? Pa što su došli tu, da sede skrštenih ruku i da radi ko šta hoće? Ajde bre, potpisujem ali potpisujem da je 50% ljudi tamo stoka debilna. Ako si se nadrogirao nije ti svraka popila mozak. I Olanik povuče koji džoks a njega gotivim ko nikoga na ovom sajtu na primer i kurac sečem da se ponaša do jaja u svakoj prilici pijan, trezan strejt ili šta već.
Рече лик који лупа ортаке курцем по челу. Можда би требало да признаш себи неке ствари уместо да гледаш с ким ћеш да се закачиш и трипујеш да си у бразилским фавелама.