Birfest 2013 vukajlijaško okupljanje 16.08. 21,00, ulaz 2

1. Рече лик који лупа ортаке курцем по челу. Можда би требало да признаш себи неке ствари уместо да гледаш с ким ћеш да се закачиш и трипујеш да си у бразилским фавелама.

a to je...što odmah ne kažeš da oćeš kurca po čelu, dao bih ti. Ic svit end đusi.
    u brazilu ima dobrih pički, u bgu samo pičke ko ti.

2. Има и овде добрих риба, него си ти заузет тражењем новог дечка. Не ложе ме мушкарци, извини, али желим ти успех у потрази.

3. nisam te pitao hoćeš li, nisam ja pička ko ti. JA UZIMAM. UZEĆU TE DOGI STAJLOM POSLE LUPANJA KURCOM PO ČELENCI

4. Иди издркај на то, да се смириш мало. Пошто верујем да ти се укрутио док си писао.

5. krut mi je vazda jer sam srbenda četnička iz guče, vama od droge neće da se diže dlakavi metaličarski kurac. el vam škripi kurac kad ga drkate na ribe što ne možete da imate jer su normalne?

6. Birfest je okupljanje nadrogiranih ljudi koji ne mogu da odu tamo normalni pa uzmu i drogiraju se sa drogama i onda odaju ulicom ko nenormalan svet i posrću i smiju se na konja i spomenike, i na drveće, i na tržni centar. Kad doju u birfest onda uzmu da piju i beče se na izbacivače i onda se pobiju čakijama ko što su nekad njiovi đedovi radili po hanovima i konacima. Onda ne znaju kako i ščime doju kući, ili ne doju ako nemaju kuće, već stan. Kad idu u stan zaglave se u liftu i uzmu neke eksere i priviđaju im se monsterična čudovišta i oni skaču. Ovi drugi što imaju kuće upanu trnje od ruža kad uniđu u dvorište i naki izgrebani se ujutro probude i ne znaju ni đe su bili, a mama im kuva jaja dok ćale čisti tetejca da ubije drogeranta, a baba ga odgovara. E tako je bilo.

7. ma birfest je sranje bre...ko kaze da nema nasilja i slicno?lolo...bio sam na birfestovima gde je lika iskasapio medved i gde je lik izbo pola birfesta xD

8. LAV MI TENDR LAV MI SVIT NEVR LET MI GOU

9. JU HEV MEJD MAJ LAJF KOMPLIT END AJ LAV JU SOU

10. Jel to neko opet zaključao JEBANJE i bacio ključ, pa se nema gde drugo?

11. Realno, tišina svi, ionako niko ne jebe nigde.

12. hahaahahsa odumro sam na pojedine postove

13. Osim ako nije istina da je Kuzman jebo u Guči u tom slučaju se Guča diskvalifikuje sa svih lista mesta sa dobrim provodom i normalnim i privlačnim ženskim življem.

14. i tebe bih nego nisi došo :(

15. drogoši se bodu džointoima u vene i puše hašiše.

16. Poneću ti ja široki selotejp za pakete, da viš što je droga. Mi smo prošli put otkinuli. A ko bi rekao...mislim, znala sam za Karbofiks lepak da radi, ali je dosta blag, a ovo...da ne veruješ.

17. Jesmo li to na kraju iz svega priloženog zaključili da je jedno festival dlakavih drogeraša koji ne jebu, a drugo sabor životinja čovekolikog izgleda? I jedno i drugo zaključih iz postova ovih drugih.

Pošto je ovo tema za dogovore o okupljanju za ovaj narkomanski, hajde da se završi besmislena rasprava, gde dvoje ono što stvarno misli pakuje u trol format, a drugih par nepotrebno ulaze u raspravu.

18. Jesmo li to na kraju iz svega priloženog zaključili da je jedno festival dlakavih drogeraša koji ne jebu, a drugo sabor životinja čovekolikog izgleda?

Da, zaključili smo, mada nismo ni imali nameru da zaključujemo, jer se tema ne zove Beer Fest vs Guča.

Pošto je ovo tema za dogovore o okupljanju za ovaj narkomanski, hajde da se završi besmislena rasprava, gde dvoje ono što stvarno misli pakuje u trol format, a drugih par nepotrebno ulaze u raspravu.

Da, bolje da se završi, s obzirom da od kada je forum postao liberalnije i srećnije mesto za život, ovakav besmislen i poprilično bezobrazan spem je baš pravi primer za to.

19. Poneću ti ja široki selotejp za pakete, da viš što je droga. Mi smo prošli put otkinuli. A ko bi rekao...mislim, znala sam za Karbofiks lepak da radi, ali je dosta blag, a ovo...da ne veruješ.

jebeš to, poneću ja mdmu ili neki koks ako budem pri parama.

samo da zaključim izlaganje: izvinjavam se što vas je povredilo to što sam vam rekao da ne može biti zajebancija kao u guči, stvarno ste osetljivi. a ja nisam prvi počeo da upoređujem, sve je krenulo od kupusine.

doći ću na okupljanje sigurno jer sam evropski čovek širokih shvatanja.

20. СИС МА БИТ МЕТАЛИКЕ

То ме научио ортак Француз у Гучи! Ја полиглотишем!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.