Birfest 2013 vukajlijaško okupljanje 16.08. 21,00, ulaz 2

1. извришто сам на поједине постове, трол вс трол, смејање.

ал морам да приметим да смо на ниске гране пали чим је сада већ
    гуча вс бир фест. а некад је било гуча вс егзит.
    шта је следеће, гуча вс __ < бирфест?

2. aџаџа, асам објаснио ово последње, нема даље.

3. Поштовање главни. Добар си чоек.

4. Dolazim. Mada idem i 15. i 17.

5. Biću ja i u srijedu, na Rambu, pa ako neko bude umirao od želje da me vidi, nek' me iscima.

6. Ajde bre, potpisujem ali potpisujem da je 50% ljudi tamo stoka debilna.

Pa onda je logično da misliš, Bokseru, i da je i 50% ljudi sa Vukajlije koji će se naći tamo stoka debilna? Ne bih išao toliko daleko. Ti ćeš od 80 hiljada ljudi videti petnaest kretena koji prave sranje, i izvući ćeš zaključak da je 40 hiljada stoka. Nije ti neka logika.

7. Pa onda je logično da misliš, Bokseru, i da je i 50% ljudi sa Vukajlije koji će se naći tamo stoka debilna? Ne bih išao toliko daleko.

sram te bilo Bohore. sram.

8. Brate nemoj tako bukvalno, znaš i ti da pričam istinu :) nećemo više da se raspravljamo.

9. Da, zaključili smo, mada nismo ni imali nameru da zaključujemo, jer se tema ne zove Beer Fest vs Guča.

А што је најгоре од свега, ја сам само улетео да му приговорим за Београд, а како се то у његовој глави претворило у нападање Гуче и брањење Бира, ја не знам. Фестивали ко фестивали, гомила људи дође да се одвали.

10. Neću doći ljudi izvinte bolestan sam najebao sam u guči poslednji dan kad je pala kiša

11. Брате и ја температуру добио.

12. brate ja pijem antibiotike bronhitis jebeni imam lolo

13. Kuzmane ako ne odeš ljudi će misliti da si se ukenjao. To ti je neko moje mišljenje. Makar na 2 sata ako ti nije neko preveliko cimanje.

14. Имам флексипас за воз, па оно, могућно је да ћу и ја да наврнем, имам неке своје екипе тамо па могу и вама бар да се јавим

15. i sad ja treba da dođem da bih dokazao kako se nisam usrao? jao bohore, svake godine idem na birfest išao bih i ove da sam zdrav ne zbog jebenog okupljanja samo :)

16. El sam reko da treba da ideš, samo znaš kakav je narod...

17. тис организатор јеботе

18. Eo ja ću doći pa ko je teo da bije Kuzmana neka bije mene.

Neću doći ljudi izvinte bolestan sam najebao sam u guči poslednji dan kad je pala kiša

Брате и ја температуру добио.

xexe, trebo sam vas još ćerati da pijete. nisam pazio na vaše zdravlje oprostite mi

19. Svašta, danas je sreda. Jel tako? Do petka bi ti i boginje prošle.
    Ništa, onda meni sva lova od organizacije.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.